VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Aranan şahıs polisin kucağına düşüverdi...

28 Nisan 2012

Uyuşturucu madde satmak ve alkollü şekilde araç kullanarak, trafiği tehlikeye düşürmek suçundan aranan K.K. isimli ...

Uyuşturucu madde satmak ve alkollü şekilde araç kullanarak, trafiği tehlikeye düşürmek suçundan aranan K.K. isimli şahıs polisin kucağına düşüverdi. Bakın nasıl? Bolu’dan ilginç bir sokak haberi…

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler devriye ekipleri, düşme sonucu yaralanan K.K. isimli vatandaşa yardım etmek için gittiler ancak yapılan titiz çalışma sonucu, şahsın arandığı ortaya çıkınca ambulans içersinde gözaltına aldılar.

İhsaniye Mahallesi Özden Sokak'ta yerde yatan bir şahsı gören vatandaşlar 112 acil ve polis ekiplerine haber verdil.er Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansta düşme neticesinde burnu kırılan alkollü vatandaşa müdahale etmeye başladılar. Bu esnada polis ekipleri şahsın kimliğini alarak 155 haber merkezinden sorgulama yapıldığı esnada, K.K. isimli şahsın uyuşturucu madde satmak ve alkollü şekilde araç kullanarak, trafiği tehlikeye düşürmek suçundan arandığı ortaya çıktı. Polisler ambulansın önünde dakikalarca bekleyerek şahsın tedavisinin yapılmasını beklediler. Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan K.K.’nın tedavisinin bitmesiyle polisler şahsı gözaltına aldılar. K.K. ifadesinin ardından uyuşturucu madde satmak ve alkollü şekilde araç kullanarak, trafiği tehlikeye düşürmek suçundan adliyeye sevk edildi.

www.bolugundem  - Kasım Şahin

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.