VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"20 gün geçti ancak ses seda çıkmadı"

26 Nisan 2012

      AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 6 Nisan’da Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek 10 içinde müjde ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 6 Nisan’da Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek 10 içinde müjde vereceğini söyledi. Aradan tam 20 gün geçti ancak ses seda çıkmadı. Boluspor taraftarı Ali Erçoşkun'dan müjdeli haberi bekliyor.

 

 

Son günlerde herkes Boluspor üzerinden gündem yaratmaya devam ederken, Nisan ayı başında kulübü ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun da “10 gün sonra Boluspor’a müjdeli haber vereceğim” diyerek kulüpten ayrılmıştı. Ziyaret sırasında Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı da, “Sayın milletvekilimiz bugün buraya gelerek bizi mutlu etti. Müjdeli haberler verdi. 10 gün sonra da kulübümüze gelip bu müjdeyi bizlere açıklayacak” dedi. Ancak gidiş o gidiş. Vekil daha da gelmedi.

 

SES SEDA YOK

6 Nisan 2012 günü kulübe maddi olarak kalıcı gelir kaynakları temin edeceğini söyleyen Milletvekili Ali Ercoşkun, hala sessizliğini koruyor. Müjdeli açıklamanın ardından 16 Nisan 2012 günü beklenen müjde gelmedi. Aradan 10 gün daha geçti ancak 20 gün de yine o müjde açıklanmadı. Herkes gibi Milletvekili Ali Ercoşkun da sessizliğe büründü.

1 yorum yapılmış
  • mustafa akçay
    25 Nisan 2012 • 11:00
    PARDON'DA KİMDEN NE BEKLİYORUZ?? YILLARDAN BERİ BOLUYA ÇİVİ ÇAKMAYAN VEKİLLERDENMİ BİR ŞEYLER BEKLİYORUZ??HANİ NERDE TAMAM YANACAK BU SENE KESİN GECE MAÇINI OYNACAĞIMIZ IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ?? HANİ NERDE FATİH METİN EFENDİNİN STAD PROJESİ??HANİ NERDE TANJU ÖZCANIN YANGIN YAPIP KONYA MAÇININ TAKİBİ SONUÇ??HANİ NERDE 8 YILDAN BERİ BAŞARI??ANCAK ŞEREF TRİBÜNÜNDE OTURURLAR,KUPA MAÇINDA SHOW OLSUN DİYE PROTOKOLE GİRERLER,PLAYOFF MAÇLARINDA ATKI TAKIP GÖSTERİŞ YAPARLAR.. HER ŞEY YALAN DOLAN..NECİP ÇARIKÇIDA,ALAADDİN YILMAZDA,MİLLETVEKİLLERİDE YILLARDAN BERİ BİZİ KANDIRIYOR VE BİZDE HEP İNANIYORUZ..YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.