VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bahri Kaya Emre Toraman olayının iç yüzünü anlattı

24 Nisan 2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, kadro dışı bıraktığı Emre Toraman ile ilgili olarak, “Emre Toraman ...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, kadro dışı bıraktığı Emre Toraman ile ilgili olarak, “Emre Toraman Denizlispor maçında bizi yalnız bıraktı. Affedilmeyecek bir hareket yaptığı için kendisine beraber olamayacağımızı söyledim. Benim olduğum yerde artık o oyuncu yer almayacak” dedi.

 

Bahri Kaya, “Hiç kimse Boluspor’un önüne geçemez. Benim kendi görüşüme göre kötü oynadığına inandığım hatta 20.dakika oyundan alıp, değiştirmem gerektiğine inandığım Emre Toraman isimli arkadaşı hadi sabredeyim dedim. Birde oyuncu kaybetmek istemiyorum. Çünkü bir sürü maçımız var. Onur cezalı olmasaydı maça Emre Toraman’la başlamayacaktım. Onur’un olmayışı ve Emre Toraman’ın Kartalspor maçındaki performansı bana olumlu yansımıştı ve onunla başlamak istedim. Ama maalesef gerçekten çok sıkıntı yarattı. Bizi o bölgede ve eksik bıraktı” diye konuştu.   

Emre’nin devre arasında yapmaması gereken bir davranışta bulunduğunu ifade eden Bahri Kaya, “Denizlispor maçının devre arasında Emre Toraman’la beraber Hakan’ı da değiştirdim. Soyunma odasında Emre Toraman, kazanılabilecek zaman varken, takım arkadaşlarına da saygısızlık yaptı. Kazanılabilecek bir 45 dakika varken, bilhassa Boluspor soyunma odasında ve bilhassa Bahri Kaya’nın olduğu yerde yapmaması gereken bir davranış ve harekette bulundu. Bununda detayına girmenin anlamı yok. Önemli olan Bahri Kaya’nın bulunduğu ve Boluspor’un devre arasında soyunma odasında olmaması ve yapmaması gereken bir hareket yaptı.  

“BOLUSPOR’UN AHLAKLI OYUNCULARI OLACAK”

Kaya, “Kısacası bundan sonra bizimle birlikte olmayacak. Şunu söylemek istiyorum. Boluspor şampiyon olur olamaz. İlk 6’da olur, olamaz. Önümüzdeki sezon şansı var devam eder. Yalnız önce Boluspor’un ahlaklı sporcuları olacak” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    24 Nisan 2012 • 11:00
    Hocam siz söylediniz "Bu takımı 4-5 hafta sonra görünüz" dediniz ama biz göremedik. Hocam siz istediğiniz gibi açıklama yapabilirsiniz, demeç verebilirsininiz, biz sizin demeçinizi yanlış anlamadık. Bu takımda iki senedir ne bir futbolcu ne de teknik direktör yönetim tarafından ceza aldı. Yenilgiyi bir futbolcuya yıkmak işin en kolay olan tarafı. Bolu-Giresun maçında Emre Toraman için söyledikleriniz yutulur, unutulur laflar değildi, sonuçun da bu olacağı belli idi, ama bizim yönetim bunu göremedi. Kalan üç maçda biz Adanaspordan daha avantaşlıyız, ama bu futbolla olurmu- olmaz mı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.