VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hakkı Fidan'dan enayi benzetmesi...

23 Nisan 2012

CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve 12 Haziran Genel Seçimleri sonrası Tanju Özcan'ı gerekçe göstererek ...

CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve 12 Haziran Genel Seçimleri sonrası Tanju Özcan'ı gerekçe göstererek CHP'den istifa eden Hakkı Fidan, Tanju Özcan’ın dön çağrılarına, “Kan kaybettiği için beni yanına çağırıyor. Kullanacak enayi arıyor ama o enayi artık yok. Yemezler. Akşam ayrı, sabah ayrı konuşuyor” dedi.

Hakkı Fidan, kadınların yönetimi devraldığı CHP İl Kongresi'ne ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kongrede demokratik bir seçim yapılmadı. Tanju Özcan tavırlarıyla partiyi ikiye böldü” dedi. Fidan, partiden istifası sonrası Özcan'ın kendisine yaptığı, “Dön” çağrısına ise, “Artık o enayi yok” sözleri ile yanıt verdi.

“TEK SUÇLU TANJU ÖZCAN’DIR”

Fidan, yaptığı açıklamada, kıran kırana çekişmeye sahne olan ve Hüseyin Ekrem Serin karşısında 1 oy farkla Fügen Kara'nın il başkanı seçildiği kongrenin demokratik bir seçim olmadığını savundu. İddialarına gerekçe olarak Tanju Özcan’ın kongre öncesinde “CHP'ye kadın eli değmeli” diyerek Kara'nın adaylığına tam destek verdiğini belirten Fidan, “Kongrenin demokratik bir seçime sahne olduğunu düşünmüyorum. Tanju Özcan tavırlarıyla partiyi ikiye böldü. Yaptıklarıyla Ak Parti'nin ekmeğine adeta yağ çaldı. Bu yaşananların tek sorumlusu Tanju Özcan'dır. Kongre öncesi herkese kurultay delegeliği sözü vererek, Fügen Kara'ya destek vermeye kalkıştı. Ama diğer aday Hüseyin Ekrem Serin'i ve ona destek verenleri kaybetti. Özcan, bu yaptıklarıyla kendini sağlama almaya çalışıyor. Çünkü o bu partide gelecek hesapları yapıyor” dedi.

 

“KULLANACAK ENAYİ ARIYOR AMA O ENAYİ ARTIK YOK”

Tanju Özcan’ın kendisine dön çağrısı yapmasına ilginç bir cevap veren Fidan, “Kan kaybettiği için beni yanına çağırıyor. Kullanacak enayi arıyor ama o enayi artık yok. Yemezler. Akşam ayrı, sabah ayrı konuşuyor” diye konuştu. Ona güven duymuyorum. Her kongrede yaptığı şeyler aynı” diye konuştu.

“ONUNLA SEÇİMDE GÖRÜŞECEĞİZ”

Fidan, Özcan'a yönelik kırgınlığının hala sürdüğünü kaydederek, “İnşallah onun sonu da hayırlı olmaz. Çok değil 3 yıl sonra seçim var, onunla seçimde görüşeceğiz. Bu defa onun güvendiği dağlar onu üzecek. Kendisine kırgınlığım geçmiyor” diye konuştu.  

Kaynak: www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.