VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz Becikoğlu bombaladı...

23 Nisan 2012

Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı. Çalışma ofisinde ...

Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı. Çalışma ofisinde gazetecileri ağırlayan Becikoğlu, kongre öncesinde bomba sözler sarf etti. Becikoğlu, “Gerekirse vura kıra o başkanlığı geçen sene alırdım ama yaşımız ilerledi. Bize yakışmaz. Bu sene tekrar aday olacağım. Bu düzene dur dememiz lazım” dedi.

Ligde Denizlispor’a 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 yenilerek play-off şansını sıkıntıya sokan Boluspor’da kongre heyecanı da başladı. Başkan Necip Çarıkçı’nın, “Kongreye ihtiyaç var” sözleri eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu’nu harekete geçirdi. Becikoğlu My Dream Center’daki bürosunda gazetecilerle bir araya gelen Yılmaz Becikoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzun zamandır dertleşme ihtiyacı içinde olduğunu ifade eden Becikoğlu, basın toplantısı yaparak inanılmaz sözler sarf etti.

“KREDİLERİNİ TÜKETTİLER”

Mevcut başkan ve yönetiminin misyonunu tamamladığını ifade eden Yılmaz Becikoğlu, “Boluspor’un iyi yönetilmediği artık herkes tarafından biliniyor. Necip Çarıkçı ve yönetimleri, 7 yıldır (Emin Semercioğlu yönetimini de hesaba katarsak 8 yıl) kendilerine sağlanmış olan maddi ve manevi hudutsuz ölçüdeki kredileri boşa harcamışlardır. Demem şu ki Çarıkçı yönetimlerinin bundan sonra Boluspor’a verecekleri bir şeyleri kalmamıştır” şeklinde konuştu.

“HEP HÜSRAN YAŞADIK”

Her sezonun parlak nutuklarla ve şampiyonluk şarkılarıyla başladığını ancak hep hüsran yaşadıklarını ifade eden işadamı Yılmaz Becikoğlu, “Her sezon avuç dolusu paralar harcanmış ancak yine hep hüsran yaşanmıştır. Artık Boluspor’da ciddi reformlara ihtiyaç var. Boluspor, maç kaybettiği zaman başkan ve yönetiminin istifa ettiği, maç kazanıldığı zaman istifaların geri alındığı bir kulüp olmaktan çıkmalıdır” diye konuştu.

“NECİP KULÜBÜ BORÇSUZ BIRAKSIN”

Mayıs ayında yapılması beklenen kongre öncesi şartlarını açıklayan ve bu şartların gerçekleşmesi halinde başkanlığa aday olabileceğini belirten Becikoğlu, “Kulüp hesapları çok net ve şeffaf bir biçimde genel kurula sunulmalıdır. Banka kredisi borçlarıyla yöneticilerinin istifalarının önüne geçilmesi uygulamasından vazgeçilmelidir. Bugüne kadar Necip Çarıkçı’yı destekleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, artık bun işin Çarıkçı’yla olmayacağını anlamalıdır. Ayrıca Necip kardeşim bir söz vermişti. Geçen yıl genel kurulda kulübü borçsuz bir şekilde devredeceğini ilan etmişti. Sözünü tutsun ve kulübü borçsuz bıraksın” dedi.

Geçen yıl kongreden önce uzlaşmaya gittiklerini ancak kongre günü Bizans oyunlarının döndüğünü ifade eden Yılmaz Becikoğlu, “Açıkça söylüyorum. İşadamı Halil Başoğlu ve Fevzi Özçelik yanıma geldiler. Necip Çarıkçı haber göndermiş. ‘Yılmaz amcaya söyleyin. Başkanlık istiyorsa buyursun’ demiş. Ne güzel bir davranış. Ancak kongre günü kulüp binasında Bizans oyunları döndü. Artık Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a da aklını başına almasını tavsiye ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

2 yorum yapılmış
  • ersn gökdmr
    22 Nisan 2012 • 11:00
    ya sen bi gitsen boludan her taşın altından cıkıyorsun sen düşürmedinmi bu takımııı be adamm...!!!
  • emin üreten
    22 Nisan 2012 • 11:00
    SENİDE İYİ BİLİYORUZ SEYENDE KULUP KAPANIYORDU
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.