VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun üstü kapalı yanıt verdi...

23 Nisan 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Başkanı Ömer Sayın’ın kendine yakın isimleri il yönetiminde ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Başkanı Ömer Sayın’ın kendine yakın isimleri il yönetiminde pasifize ettiği yönündeki haberlere üstü kapalı siyasi cevap verdi. Kapalı kapılar ardında yaşanan bu olaya tepki gösterdiği konuşulan Ercoşkun, kırgınlığını belli etmese de, “Bu arkadaşlarımın hepsi de benim çalışma arkadaşım olduğuna göre bu yönetiminde, yürütme kurulunun da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Ömer Sayın’ın Ali Ercoşkun’a yakın isimlere yürütme kurulunda görev vermediği iddia edilmiş ve uzun süre tartışılmıştı. Ercoşkun Bolu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Benim yol arkadaşlarım elbette var. Bugün kişisel bir başarı elde etmiş isem bu arkadaşlarımın elbette ki büyük katkısı var. AK parti İl Yönetim Kurulu rastgele kurulmadı. Arkadaşlarımızın yeteneğine, birikimine ve üstün özelliklerine göre yönetime girmişlerdir. Dolayısıyla şu anda oluşan hem yönetim kurulu hemde yürütme kurulu bu görevleri yapabilecek kabiliyette arkadaşlardır. Şu anda ki tüm arkadaşlarımda benim yol arkadaşlarımdır. Bu arkadaşlarımın hepsi de benim çalışma arkadaşım olduğuna göre bu yönetiminde, yürütme kurulunun da başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Ali İlhan
    22 Nisan 2012 • 11:00
    Sedat Tarakcı kamyondan düştü ,, Murat Demirel yazık oldu garibe,,yasar hoca paralı asker hihihihihihihihi
  • ensar
    24 Nisan 2012 • 11:00
    ali ilhan hayırdır ömer sayın tayyip erdoğanmı görevinden alınan insanlara bir ton sallamışsın yeni yönetimle bolu ak parti çöktü il başkanından sonra 2.adam ak partide mudurnuyu kaybeden isim şu anki yönetim baştan aşağı ben bilirimci halkı tanımayan anca başbakanın rüzgarıyla orda olan kişiler ak partili olan olmayanda 3-4 kişi pasifize olunca herkes ak partili kesildi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.