VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Becikoğlu sahneye çıkıyor

21 Nisan 2012

Boluspor’un Mayıs ayında yapılacak kongresi öncesinde hareketlilik başladı. Eski Başkanlardan Yılmaz Becioğlu’nun Pazartesi günü basın ...

Boluspor’un Mayıs ayında yapılacak kongresi öncesinde hareketlilik başladı. Eski Başkanlardan Yılmaz Becioğlu’nun Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyerek adaylık için start vereceği ifade edildi.   

Yılmaz Becikoğlu’nun adaylığı için çalışmalarına aralıksız devam ettiği ve liste çalışmalarına da tamamladığı belirtildi. Becikoğlu’nun yakın çevresine, “Bu iş artık Necip Çarıkçı ile gitmez. Ben bu yola baş koydum. Adaylığımı açıklayacağım” dediği öğrenildi. Becikoğlu Pazartesi günü saat 14:00’de My Dream City alışveriş merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında adaylık için yeşil ışık yakacağı gelen bilgiler arasında.

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    20 Nisan 2012 • 11:00
    BAKALIM..çarıkcı bizlewri buralara getirdi. inşallah oda geldiğimiz yeregötürmez...çarıkcı kadarmı.yoksa hiçmi beceremeyecek yoksa tartışılr..çarıkcı baya cevre ve tecrübe kazanmıştı..
  • bolulu ismail
    21 Nisan 2012 • 11:00
    Tam işler düzeliyor gibiyken sayın Becikoğlunun yönetime destek olması, ortalığı karıştırmaması daha uygun olurdu. Hemde böylece geleceği yatırım yapar Çarıkçı dan sonra yönetime gelebilirdi. Şimdi aday olur ortalığı karıştırırsa gelecek başarısızlığın da sorumlusu olarak görülecektir. Önemli olan Bolu nun Bolusporun başarısı.
  • musti
    22 Nisan 2012 • 11:00
    işler yolunda gidiyo diyen arkadaş, işlerin yolunda gittiği falan yok biz boluspordan bahsedıyoz sen heralde real madrıdle falan karıştırdın.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.