VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şova devam etti...

21 Nisan 2012

Yukarı Çarşı'ya iniş ve çıkışları kolaylaştırmak için yapılan yürüyen merdivenleri tekmeleyerek bir şey yaptığını sanan ...

Yukarı Çarşı'ya iniş ve çıkışları kolaylaştırmak için yapılan yürüyen merdivenleri tekmeleyerek bir şey yaptığını sanan ve şovanist hareketlerle gündeme oturan yerel gazete Köşe Yazarı Kayhan Açıkol, Bolununsesi Gazetesi’nin internet sitesine konuştu. Açıkol, şovunu sürdürerek belediye yetkililerinin kendisinden davacı olmalarını aksi taktirde görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle kendisinin belediyeden davacı olacağını belirtti.

İşte yürüyen merdivenleri tekmeleyen Kayhan Açıkol’un açıklamaları…

 

İÇERLİYORMUŞ!

“Haftalar öncesinden yürüyen merdivenlerin işçilik ve teknik olarak çok baştan savma yapıldığını görüp belediye yetkililerinin bu konuda lakayt ve nemelazımcı zihniyetine gazeteci ve köşe yazarı olarak içerliyordum.

BERBER ESNAFA TEŞEKKÜR EDİYORUM     

Bugün cuma duasından sonra merdivenlerin perişan ve kötü halini görünce iyice öfkelenerek taa başından beri cıvatası takılmayan ve fotoğrafta belli olan kısmı ayağımla dürterek, 'Nasıl yapıldığı buradan belli zaten’ diye tepki gösterdim. Benim bu hassasiyetimi yanlış anlayan ve olaya tepki gösteren Berber esnaf arkadaşa aslında teşekkür ediyorum. Çünkü onun tavrı olayın büyümesine ve belediye yetkilerinin dikkatinin merdivenlere çevrilmesin, dolayısıyla da kamuoyunun bilgisine sunulmuş oldu.

Bu kötü yapıya lakayt kalınmıştır. Asıl olayın püf noktası gözünün önünde kötü yapılmış ve bu kötü yapıya lakayt kalanlardan ve sorumlu olanlardan biri olan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’ın işimizle alakalı olarak sarf ettiği cümledir. Sayın Ağcan’a göre ancak makine mühendisi olan biri kopmuş düşmüş ve kötü yapılmış bir imalattan anlar.

İhsan Ağcan’a şahsımızın ticaret odası kayıtlarına bakması ve 1992 yılında Bolu Ticaret Odası’nda Sanayici ve İmalatçı kimliğimizi görmesini tavsiye ederim. Keşke İhsan Ağcan haddini bilseydi de o ucube işin Kendi sorumluluğunda olduğunu ve böyle bir rezaleti vatandaşın değil kendisinin engellemesi gerektiğini idrak etseydi. Benden davacı olmaya davet ediyorum, yoksa görevi kötüye kullandıkları için ben davacı olacağım. Bolu Belediyesi’nin gözü önünde böyle bir rezaleti görmek Belediye adına Sözün bittiği yerdir. Ve belediye yetkililerini benden davacı olmaya davet ediyorum yoksa görevi kötüye kullandıkları için ben davacı olacağım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.