VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çatının altında kalan vatandaş toprağa verildi

20 Nisan 2012

Bolu'nun Göynük ilçesinde fırtınada uçan çatının altında kalarak hayatını kaybeden 62 yaşındaki Ali Lafçı toprağa ...

Bolu'nun Göynük ilçesinde fırtınada uçan çatının altında kalarak hayatını kaybeden 62 yaşındaki Ali Lafçı toprağa verildi.

Göynük ilçesi İbrahimözü köyü Hasanlar Mahallesi'nde çıkan fırtına sonucu çatının altında kalarak hayatını kaybeden Ali Lafçı (62) bugün defnedildi. Lafçı ile komşusu Mehmet Dilmen (50), tek katlı müstakil evinin çatısını onardıkları sırada çıkan fırtına sebebiyle kopan çatının altında kalmıştı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından Mehmet Dilmen yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken, Ali Lahçı ise olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan komşu Dilmen, "Komşumla birlikte çatısını onarmak için tek katlı evinin çatısına çıktık. O sırada rüzgar şiddetini arttırdı ve çatı uç kısmından açılarak bizi havaya fırlattı. Ben komşum Ali Lafçı'nın arabasının üstüne düştüm hatırladığım bu kadardı. Ben de vefat ettiğini yeni öğrendim çok üzgünüm" dedi.

Yaralı Mehmet Dilmen ve vefat eden Ali Lafçı'nın ailesini ziyaret eden Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, "Çok talihsiz bir olay yaşadık. Fırtınanın şiddetini arttırdığı saatte çatıyı onaran Ali Lafçı ve Mehmet Dilmen isimli vatandaşlarımız çok talihsiz bir kaza geçirdi. Haberimiz olduğu andan itibaren tüm sağlık ve ilk yardım ekipleriyle birlikte bende olay yerine geldim ancak maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti, çok üzgünüz" dedi. Lafçı'nın cenazesi öğle namazına müteakip İbrahimözü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Lafçı'nın ailesi cenazede büyük üzüntü yaşarken, acılı aileyi yakınları teskin etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.