VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte Türkiye'den ağlanılması gereken komik haber...

19 Nisan 2012

Bu haber Bolu’dan değil ama toplumumuza ibret olsun diye sizinle paylaşmak istedik. Olay Sakarya’da meydana ...

Bu haber Bolu’dan değil ama toplumumuza ibret olsun diye sizinle paylaşmak istedik. Olay Sakarya’da meydana geldi. Sigarayı bırakmak için proje üretilmiş ve insanlar salona davet edilmiş. Toplantıya bir kişi bile gelmedi. Müdür yardımcısı çılgına döndü…  

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen 'Anne Sigarayı Bırak' projesi çerçevesinde bir okulda düzenlenen sigarayı bıraktırma toplantısına bir kişi katılmadı. İlki geçtiğimiz hafta başlatılan ve İl Sağlık Müdürlüğü ile Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen 'Anne Sigarayı Bırak' projesinin ikinci toplantısı Erenler Yücel Ballık İlköğretim Okulu'nda yapıldı. Özellikle ilköğretim çağındaki öğrenci velilerine ulaşarak, sigaranın çocuklar üzerindeki zararlarını anlatarak sigaraya karşı savaşı amaçlayan projenin ikinci toplantısına bir öğrenci velisinin bile katılmaması proje yürütücülerinin şaşkına çevirdi.

MÜDÜR SALONU GÖRÜNCE TERK ETTİ

Duyurusu bir hafta öncesinde yapılan toplantıya hiç kimsenin gelmemesi üzerine büyük şok yaşayan konuşmacılar duruma tepki gösterdi. İl Sağlık Müdür Yardımcısı ve İl Kanser Koordinatörü Dr. Sevda Gürsel ile Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevdihe Yağan, toplantıya tek bir veli ve öğretmenin katılmaması üzerine okulu terk etti.

1 yorum yapılmış
  • yok ad mad
    21 Nisan 2012 • 11:00
    yanlış şeylerle uğraşıyorsunuz. yankesicilik nasıl yapılır? nasıl tecavüz edilir? nasıl adam öldürülür ? nasıl hak ve hukuk yenir diye bir toplantı yapsaydınız emin olun salonu terk etmezdiniz. Türkiyemin hali bu işte.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.