VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı...

18 Nisan 2012

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti İl Kongresi sonrası yeni AK Parti ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti İl Kongresi sonrası yeni AK Parti Yürütüme Kurulu ile ilgili son günlerde yapılan değişiklikler hakkında açıklama yaptı. Sayın 13 kişilik yürütme kurulunda bulunan bazı isimlerin AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’a olan yakınlığı nedeniyle pasifize edildiği yönündeki iddiaları yalanladı.  

Ömer Sayın, “Partimizle ilgili yapılan bu haberlerin tamamı gerçeklerle alakası olmayan yorumlardır. AK Parti il yönetiminde görevli olan 40 arkadaşımın bize olan mesafesi aynıdır. Ben çalışma yaptığım bütün arkadaşlarımı çok seviyorum. Bu arkadaşlarımın içinde birileri Ali Ercoşkun’a yakındı bazıları Fehmi Küpçü’ye yakındı gibi yorumlar yapmak arkadaşlarıma için büyük bir haksızlık olur. Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde herkes birbirini sever ve sayar” diye konuştu.

İl Başkanı Sayın sözlerine şöyle devam etti;

“Görevlendirmelerle ilgili, yapılan değişikliklere gelince şunları söyleyebilirim. Siyasetin bir okulu yok. Görev değişiklikleri aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın kendi bilgi ve yeteneklerini geliştirebilmelerine ve yaptıkları işleri daha iyi öğrenebilmeleri için bir kan değişimine gidilmiştir. Şuan yürütme kurulunda eski arkadaşlarımızda var yeni arkadaşlarımızda var. Bu durum çeşitli yayın organları tarafından ifade edildiği gibi kesinlikle bir budama hareketi değildir. Biz ötekileştirmek ayrım yapmak için gelmedik. Biz bu büyük ailenin AK Parti ailesinin arasındaki kardeşlik ve sevgi bağını güçlendirmek için geldik. İl yönetiminin daha aktif ve daha iyi çalışabilmesi için bir değişiklik yapılmıştır. Bizim teşkilatımız içinde ayrışmaya yer yoktur. Bunu hedefleyenler amaçlarına asla ulaşamazlar. Biz 4 haftadır gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarında 37-38 kişilik katılımla gerçekleştiriyoruz. Bu rekor bir katılımdır. Arkadaşlarımız arasında coşkulu bir birliktelik var ve bu durum bu şekliyle devam edecektir.”

1 yorum yapılmış
  • caner güngör
    18 Nisan 2012 • 11:00
    ne yalan onu anlamadım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.