VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Geredeliler Boluspor'dan desteğini çekecekmiş...

18 Nisan 2012

Hafta sonu Karaçayır’da oynanan Bolu İl Özel İdaresi Geredespor maçından sonra çıkan olaylar sonrasında sular ...

Hafta sonu Karaçayır’da oynanan Bolu İl Özel İdaresi Geredespor maçından sonra çıkan olaylar sonrasında sular durulmuyor. Geredeli bir yöneticinin yaralandığı olayların ardından Geredeli taraftarlar Boluspor'a desteklerini keseceklerini ifade ettiler. Sinirli taraftarlar Boluspor kombinelerini de yırttılar.

Tribünde yer alan ve maç sırasında Bolu İl Özel İdaresi takımını destekleyen taraftar grubunun, Boluspor’un Yarenler Taraftar Grubu’ndan olduğunu iddia eden Geredeli taraftarlar, Boluspor tribününün yarısını dolduran ve Boluspor aşığı olan Geredeli taraftarların bundan böyle Boluspor’a desteğini keseceğini belirttiler.

ÖZÜR BEKLİYORUZ 

Geredespor ile Bolu İl Özel İdaresi karşılaşması sonrası tribünde çıkan olayların yakışık almadığını belirten Geredespor taraftarları, Boluspor maçını el ele kol kola seyrederken, Geredespor-Özel İdare karşılaşmasında el ele kol kola maç izledikleri kişilerden yumruk, tekme yediklerine anlam veremediklerini söylediler. Maç sonu Gerede’de yapılan konvoyun ardından açıklamada bulunan taraftarlar, yaşanan olaylarla ilgili, “Bizler bunda kasıt arıyoruz, bundan sonra Boluspor’a Gerede’den destek yok” şeklinde açıklamada bulundular.  

KOMBİNE YIRTTILAR

Geredeli taraftarlar sadece açıklama yapmakla da kalmadı, taraftarlar sevinç konvoyunun ardından ceplerindeki Boluspor kombine biletlerini yırttılar. Seneye Boluspor kombine biletlerinin kesinlikle bu olaylardan sonra Geredelilerce alınmayacağı vurgulanırken, yapılan ortak basın açıklamasında, “Hastanelik olan Geredespor taraftarının öcü yumrukla değil, böylece Geredeliye yakışır şekilde, güzellikle alınmış olacak” denildi.

Kaynak: boluekspres.com

8 yorum yapılmış
  • Taraftar
    17 Nisan 2012 • 11:00
    Söz konusu taraftar grubunun resmi sitesinden böyle duyuru vs yapılmadı.Bırakın bu haberleri köstek olmayın destek olun..!!
  • taraf
    17 Nisan 2012 • 11:00
    Şu geredelilerden oldum olası hazetmedim ya. Adamlar bağnaz yobaz hepsi karışık bişey zaten konuyla alakası olmayabilir ama düşüncem bu... Konuya gelcek olursak zaten çekirdekcisiniz gelmesenizde olur
  • Yasin Turan
    17 Nisan 2012 • 11:00
    Hiç kimsenin yumruk tekme attıgı yok gruptan 5 kişi vardı o gün orda bi su sıçradı diye yerdeki adama 10 kişi nasıl vurdunuz peki ?
  • Ahmet KIRCALI
    17 Nisan 2012 • 11:00
    Ben YARENLER taraftarlar derneği üyesiyim hatta kurucularındanım ve pazar günü bende Karaçayırda maçı izleyenlerdenim. Burda Gerede'li vatandaşlar biraz fazla atıp tutmuşlar. 10 kişi yaşlı bir adama hiç bir sebep yokken neden saldırdıklarını niye söylemiyorlar? Yerde yatan yaşlı adama 10 kişi tekme tokat saldırdınız biz ise araya girdik olayları sakinleştirmek için. Hatta ben orda hepimiz Bolu insanıyız yarın bir gün stad'da yan yana oturursunuz neden böyle yapıyorsunuz diye sitem ettim. Bizim olaylara karışıp karışmadığımızı en güzel polis kamerasından görebilirsiniz. Ayrıca maçta Özel İdare'yi destekleme sebebimiz ise daha önce YARENLER PLAJ takımında oynayan ve YARENLER üyesi olan Özel İdare takımında oynayan 7 tane arkadaşımız vardı hemde can ciğer arkadaşlarımız biz onları desteklemeye geldik ve saha içinde kavga edilirken biz onlara rağmen hiç bir şekilde olaylara müdahil olmadık. Ayrıca bizler maçın 2. yarısını kale arkasında izledik ve maç sonu çıkan olaylar sırasında tribünde değildik. Bir kere Yalan söylerken ölçüp biçip öyle söyleyin ve kendinize çeki düzen verin. Çünkü ne zaman Gerede'nin bir maçı olsa sürekli olay çıkıyor. Çirkeflik paçalarınızdan akıyor birde çıkmış özür bekliyorsunuz. Siz ilk önce delikanlı olmayı öğrenin 1 kişiye hemde yaşlı 1 kişiye 10 kişi saldırmayın... Yarenler grubu adına söylüyorum bizim ismimizi kullanarak sakın reklam yapmayın bundan sonra. Son olarak ortada özür dilenecek bir durum yok. Bugün yine Özel İdare-Gerede maçı olsun yada Özel İdare ile başka takımın yine gider Özel İdare'yi destekleriz. Ve nerde ne zaman kimi destekleyeceğimze biz karar veririz... Ayrıca BOLUSPOR maçlarına gelmemekte tehdit etmişsiniz. Varsın olsun gelmeyin ALLAH RAZI OLSUN tribünlerden biraz olsun çekirdekçiler temizlenmiş olur...
  • murat okur
    17 Nisan 2012 • 11:00
    çok saçma ve anlamsız bir durum. bende maçtaydım ve geredeli taraftarlar daha 2 dakikada yaşlı bir bolulu vatandaşı tekme tokat dövdüler ve çevik kuvvet geldi müdahle etti... 90 dakika ortalığı karıştırdılar...yok kombineyi yırtmışlar bilmem ne...zaten geredenin boluya hiç bir hayrı faydası yok..ayı düzce gibi boluya köstek oluyorlar.
  • keçi ylmaz
    17 Nisan 2012 • 11:00
    allahın gerdelisi sen bolu maçına gelsen ne olur gelmesen ne olur senin kendine faydan yok biz bize yeteriz kafanı yorma sen gelirsen ekime gelmessen kasıma.... heryerdeyiz yarenler
  • ayhan
    18 Nisan 2012 • 11:00
    boluspor çok şey kaybetmiştir, çok üzüldük kardeşim saten çekirdek yemekten başka birşey yaptığınız yok gelmeseniz de olur gerdelileri oldum olası sevmem, belkide uğursuzluk sizlerden geliyor. gerdesporla sizlere mutluluklarr....
  • sezer14
    19 Nisan 2012 • 11:00
    ulen neyi paylaşamayıp kıskanıyorsun geredeliler niye desteyi çeksin macı gerede almış bükemediyin bileyi öpmesinide bileceksin ayrıca bolusporda tüm bolunun takımıdır ankara istanbuldaki takımın seyicisinin yüzde 70 şide gerede dördivan yeniçağa mengenlidir akıllı olun yav geredeli dörtdivanlı kar demez kış demez yağmur demez pazar gününü boluspora ayırır gidip kahvede vakit gecirmez kendini bilmez küçük beyinli biri çıkıp yazıyo saçma sapan ulen bolunun ankarada bir lobisimi var istanbulda bir reklamımı var ayrımcılık yapmayın dua edinki büyük bir baysal var onada dua edip şükredelim ne olmuş gerede maç kazanmış çok mu ağrınıza gitdi yarenmiş gec yav bu işi seyirci dediyin centilmen olur keşke bolusporda bal liginde oynayan geredeye destep olup alt yapı gibi kullansada hiç deyilse geleceyi parlasa kendi memleketini kabulleneceksin gerede doğudan gelmedi trabzondan gelip yaren im demiyo akıllı olalım bölmeyelim gerede dörtdivan her zaman boluya güç verir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.