VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti'de ince hesaplar...

18 Nisan 2012

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda hiç beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre, geçtiğimiz ay yeniden seçilen ...

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda hiç beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre, geçtiğimiz ay yeniden seçilen AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’ın il yönetiminde Milletvekili Ali Ercoşkun’a yakın Yaşar Yüceer, Murat Demirel, Sezai Çavdar ve Mehmet Öztürk gibi isimleri pasifize ettiği konuşuluyor.

Kongre sonrası yeni oluşturulan 40 kişilik yönetim kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımıyla yürütme kurulunda yer alan isimleri belirledi. Ancak yapılan değişiklikler sonrası bir önceki yürütme kurulunda çok önemli görevlerde bulunan ve AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’a yakınlığıyla bilinen 4 isim yeni oluşturulan Yürütme Kurulu’nda yer almadı.

ETKİN İSİMLER ARTIK YOK

Yeni oluşturulan Yürütme Kurulu’nun tam isim listesi henüz kamuoyuna sızmasa da yapılan değişiklikler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bir önceki yürütme kurulunda Teşkilat Başkanı Yaşar Yüceer, Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sedat Tarakçı, İl Sekreteri Murat Demirel, Seçim İşlerinden Sorumlu Av. Sezai Çavdar ve Mehmet Öztürk yeni oluşumda pasifize edilerek yerlerine yeni isimler atandı.

YENİ YÜZLER

Yeni Yürütme Kurulu’nda Teşkilat Başkanlığı’na Mudurnu eski Belediye Başkanı Metin Soygür’ün, Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Adnan Uzun’un, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine ise Cihan Karagöz’ün atandığı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.