VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Allah mesut etsin...

16 Nisan 2012

Mudurnu Kaymakamı Hayri Zorlu ve Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Bolu Belediyesi ...

Mudurnu Kaymakamı Hayri Zorlu ve Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural kıyılan nikahla dünya evine girdiler.

Bolu Belediyesi Yeni Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve çiftin yakınları katıldı.  

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın kıydığı nikah töreninde Vali İbrahim Özçimen, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman’da Zorlu çiftinin nikah şahidi oldular. Atılan imzaların ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “En uzun yolculuk evlilikle başlayan yolculuktur. Bu yolculukta birbirinize olan muhabbetiniz hiç eksilmesin. Bir yastıkta kocayın” diyerek aile cüzdanını Vali Özçimen’e uzattı.

Vali İbrahim Özçimen de yeni çifti kutlayarak, “Sevmek birazda katlanmaktır. Günümüzde dünyaya baktığımızda evliliklerin çok zor devam ettiğini görüyoruz. Bu kapsamda bizim millet olarak bu gidişe dur diyebilmemiz ve dünyaya örnek aile modeli olabilmemiz lazım diyor, Allah’tan bu birlikteliğinizi bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen, Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural’a evlilik cüzdanını takdim ederken Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve çiftin yakınları tarafından kaymakam çifte altın ve çeşitli hediyeler takdim edilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.