VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu şekilde mi turizm kenti olacağız?

16 Nisan 2012

Bolu’ya 42 kilometre uzaklıkta bulunan Yedigöller Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan yola çığ düştü. 2 günden ...

Bolu’ya 42 kilometre uzaklıkta bulunan Yedigöller Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan yola çığ düştü. 2 günden bu yana kar nedeniyle yol ulaşıma kapalı. Bolu'nun doğa harikası turizm mekanına ulaşım sağlanamıyor. Yetkililerin ilgisizliği ise bu kadar da olmaz dedirtti. Akıllara bu şekilde mi turizm kenti olacağız sorusu geldi.

Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği ve yılın dört mevsiminde oluşturduğu kartpostal gibi görüntülerle herkesi büyüleyen Yedigöller Milli Parkı’na ulaşım sağlanamıyor. Bolu’ya 42 kilometre uzaklıkta bulunan mesire alanına ulaşımı sağlayan yola çığ düştü. Ormanda biriken karların yola kayması sonucu Yedigöller Yolu ulaşıma kapandı. Güzergahta hiçbir aracın olmaması dikkat çekerken, ekiplerin çığ düşen bölgeye ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi. Son yılların en sert kış aylarını geçiren Bolu’da, Yedigöller Yolu’nun hala karla kaplı olması dikkat çekti. Ormanlık alanda biriken karların yeni çığ riski oluşturduğu gözlendi.

 

TURİZM KENTİ BOLU!

Bolu kent merkezine 30, Yedigöller Milli Parkı’na ise 10 kilometre kala yola düşen çığın ekipler tarafından temizlenmesi bekleniyor. Günlerdir kapalı olan Yedigöller yolunun neden açılamadığı ve yetkililerin ilgisizliği “Bolu Bu şekilde mi turizm kenti olacak sorusunu akılara getirdi.

2 yorum yapılmış
  • ÖNER KARAMAN
    15 Nisan 2012 • 11:00
    ARKADAŞIM DAĞI TAŞI NECEKİYORSUN ŞEHİR İÇİNİCEK YAYINLA HA OZAMAN SİZİN SAYFANIZI DEVAMLI OLARAK TAKİP EDELİM DAĞ YOLARI MERKEZDEN DAHA GÜZEL VE DÜZ ADMLAR SORUYOR HEMŞERİM MERKEZEDAHA NEKARDAR DAHA VAR DİYE MİLET MERKEZİ KÖYSANIYORLAR ESAS HABER MERKEZDE GELİN MAHALELERİCEKİN
  • hasan
    16 Nisan 2012 • 11:00
    yüreğiniz varsa şehir merkezini de haber yaparsınız... Hadi merkezdeki bozuk yolları da habr yapın da bu sözlerimi bana yedirin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.