VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Biraz daha sabır...

16 Nisan 2012

Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri kullanma suyu ile kanalizasyon ve yağmurlama hattı çalışmalarına ...

Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri kullanma suyu ile kanalizasyon ve yağmurlama hattı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ekipler bu kapsamda Sağlık Mahallesi ve Dadıç bölgesinde kullanma suyu hattı, Köroğlu ve Kültür Mahallesi’nde ise kanalizasyon ve yağmurlama hattı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar.

Çalışmalarda asbestli borular, daha sağlıklı olan polietilen borularla değiştiriliyor.

Alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Yardımcısı Cengiz Yaman, “ Çalışmalarımız kapsamında yağmur suyu hatlarının büyük bir kısmını tamamlamış olup geri kalan kısmını da iki ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Yine toplamda 77 km olan kullanma suyu çalışmalarının da 19 km’sini tamamladık. Bu çalışmamızı da 3 ay içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Aynı zamanda 2011 yılı içerisinde yapımı tamamlanan 110 km’lik içme suyu hattı yenileme çalışmalarının bir sonra ki ayağı olan ev abonelerine aktarım işi ile ilgili çalışmalara da başladık. Bolu genelinde olan 4500 abone değişimini de en geç 3 ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmalarımızı sürdürürken şehrimizin muhtelif bölgelerinde trafik yoğunluğu, su kesintisi ve yol çökmeleri gibi olumsuzluklar oluşabileceğinden tüm gayretimizle çalışmalarımızı gece ve gündüz olmak üzere aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • murat
    15 Nisan 2012 • 11:00
    yahu bu haber böylemi yapılır... bu fotoğrafı çeken arkadaş yolun sol kısmında kalan eski asfalt kesiğinin üstünden 3 ay geçmeden bi daha kesilmesini nasıl görmezden gelir... böyle saçmalıkmı olur.. varsa bi sıkıntın halledersin yap boz mu bu....çok çalışıyolarmış.. doğru çok dasaçmalıyolar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.