VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Anıt Park'ta budama tartışması...

14 Nisan 2012

Anıtpark’ın içinde bulunan ağaçlar bahar öncesinde budandı. Ancak bu budama bazı vatandaşların tepkisini çekti. Bazı ...

Anıtpark’ın içinde bulunan ağaçlar bahar öncesinde budandı. Ancak bu budama bazı vatandaşların tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar da budamaların ağaçların ömrünü uzattığını ifade ettiler.

Bolu Belediyesi yine çok tartışılacak bir iş yaptı. Kamuoyunda Bolu Belediyesi’nin Anıt Park’la ilgilenmediği ve Kent Meydanı Projesi için parkın bakımının yapılmadığı konuşulurken, ağaçları budanması yeni bir tartışmayı beraberinde getirecek gibi görünüyor.  Bazı vatandaşlar, “Bu ağaçlar, kaldırımların üzerlerinden veya yol kenarlarında olsa, dalları sağa sola fazla yayıldığı için rahatsızlık vermesin diye bu şekilde budamak zorunda kalındığı için normal karşılanabilir.       Ancak bu ağaçlar parkın içinde ve altına ne kadar çok gölge verirse o kadar güzel olur. Parkın içindeki onlarca ağacın bu şekilde gövdesine kadar dibinden budanması, bunların ilerleyen günlerde kurumaya bırakılacağının işaretidir” dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.