VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İbretlik dolandırıcılık hikayesi...

14 Nisan 2012

Telefon dolandırıcılığı durmak bilmiyor. Dolandırıcı bir şahıs 65 yaşındaki emekli öğretmeni telefonla aradı ve bakın ...

Telefon dolandırıcılığı durmak bilmiyor. Dolandırıcı bir şahıs 65 yaşındaki emekli öğretmeni telefonla aradı ve bakın neler oldu neler… İbretlik bir hikaye…

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, emekli bir öğretmeni telefonla arayarak 82 bin TL dolandıran şahsı İstanbul’da yakaladı.

OLAY ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİ

Edinilen bilgiye göre, telefon dolandırıcılığı yapan ve İstanbul’da yaşayan Erkan D. (30) isimli şahıs, Bolu’da ikamet eden emekli öğretmen Şeref Sunar’ı (65) cep telefonundan aradı. Kendisini komiser olarak tanıtan şahıs, karşısındaki Şeref Sunar’a, “Banka hesaplarınız şuanda PKK’ya aktarılıyor. Para akışını durdurmamız lazım. Hesabınızda ne kadar para var” diye sordu. Emekli öğretmenden “82 Bin TL param var” yanıtını alan dolandırıcı, “Tamam, hemen parayı sana vereceğim hesap numarasına aktar” dedi. Bunun üzerine müşteki Şeref Sunar, bütün parasını dolandırıcının verdiği hesaba aktardı. Para aktarımının ardından kendisini arayan şahsa bir daha ulaşamayan Sunar, dolandırıldığını anlayınca hemen polis arayarak yardım istedi.

PARAYI ÇEKMEYE GİDİNCE…

Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hemen emekli öğretmenin parayı yatırdığı bankaya giderek genel merkezi aradı. Banka genel merkezi, İstanbul’da bulunan dolandırıcının hesabına hemen bloke koydu. Dolandırıcı Erkan D., olaydan iki gün sonra parayı çekmek için İstanbul Şişli’de bulunan banka şubesinden parayı çekmek isterken yakalandı. Bolu’ya getirilen dolandırıcı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.