VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Oyuncularına elleriyle yedirdi

13 Nisan 2012

Devre arasında Antalyaspor’dan transfer edilen ve yükselen performansıyla göz dolduran tecrübeli orta saha oyuncusu Kenan ...

Devre arasında Antalyaspor’dan transfer edilen ve yükselen performansıyla göz dolduran tecrübeli orta saha oyuncusu Kenan Özer’i, başkan Necip Çarıkçı elleriyle besledi.

Ziraat Türkiye kupasında K.Karabükspor defansına çabukluğuyla zor anlar yaşatan ve sahada kaldığı süre içersinde iyi işler yapan Kenan Özer’i Necip Çarıkçı elleriyle besledi. Kupa maçından hemen sonra Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı oyunculara Başkan Necip Çarıkçı zorlu karşılaşma öncesi tatlı ikramında bulundu. Dün akşam yapılan antrenmana gelerek kırmızı-beyazlı oyunculara moral ve durumları hakkında bilgi alan başkan Necip Çarıkçı, kırmızı-beyazlı oyuncuları getirdiği tatlıdan ikram etti. Kupa maçında çok iyi işler yapan ve çok koşan tecrübeli orta saha oyuncusu Kenan Özer’i elleriyle besledi.

Kırmızı-beyazlı oyuncudan Kartalspor karşısında gol isteyen başkan Çarıkçı’ya Kenan Özer “İnşallah başkanım. Kimin gol atacağı önemli değil önemli olan kazanmamız. Kazananda  inşallah biz oluruz” dedi.   Başkan Çarıkcı Karabükspor maçı sonrası takıma destek olmak için yanında getirdiği tatlıları futbolculara ikram ederken, zorlu maç öncesi takıma moral desteği verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.