VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kızılay gençlik kolları öğrencilere yüzme öğretiyor

13 Nisan 2012

Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi Gençlik Kolları, ilk projelerini hayata geçirerek öğrencilere ücretsiz yüzme eğitimi vermeye ...

Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi Gençlik Kolları, ilk projelerini hayata geçirerek öğrencilere ücretsiz yüzme eğitimi vermeye başladı.

Kızılay Bolu Şubesi’nin Gençlik Kolları Başkanı Emre Sertel ve arkadaşları, şubenin yönetim kurulundan onay olarak küçük yaştaki öğrencilere ücretsiz yüzme kursu vermek istediklerini söyledi. Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de Gençlik Kolları’nın projesine destek verdi. Bunun üzerine hemen çalışmalara başlayan Gençlik Kolları Başkanı Emre Sertel ve üyeler, öğrencilere yüzme kursu vermeye başladı. Projenin amacını açıklayan Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Emre Sertel, “Projemiz, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan, okul yönetimi ile belirlenen 12 başarılı öğrencimize yüzme eğitimi vermek olarak belirlenmiş ve uygulamaya başlanmıştır. Çocuklarımızın haftada iki gün alacakları bu eğitim toplam 3 ay sürecek. Bu uygulamamızda ana hedefimiz Bolu gençleri için Kızılay adına bir farkındalık yaratmak ve gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu, aynı zamanda birçok alanda destekçisi olduğumuzu göstermektir” dedi.

Nisan ayının son haftasında 40 öğrenciyi Ankara’ya götüreceklerini söyleyen Emre Sertel, “Ayrıca 19 Nisan 2012 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi tarafından belirlenen 40 öğrencimiz Ankara ziyaretinde bulunacaklar. Bu ziyaret kapsamında Anıtkabir, TBMM ve birkaç kurum ziyaret edilecek. Biz Gençlik Kolları olarak Kızılaycılık ruhunu ve insanlığa hizmet etmeyi görev bilen tüm gençleri Kızılay'a davet ediyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.