VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alkışlar Bolu Fen Lisesi'ne

11 Nisan 2012

10. OYAK Liselerarası Matematik Yarışması İstanbul Finali 19 Kasım Cumartesi günü Adana Çimento, Mardin Çimento, Bolu Çimento, ...

10. OYAK Liselerarası Matematik Yarışması İstanbul Finali 19 Kasım Cumartesi günü Adana Çimento, Mardin Çimento, Bolu Çimento, Ünye Çimento, OYAK Beton, Renault MAİS, ERDEMİR, İSDEMİR, ERMADEN, HEKTAŞ ve TUKAŞ'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Adana, Kahramanmaraş, Mardin, Batman, Bolu, Sakarya, Ordu, Rize, Düzce, Tekirdağ, Zonguldak, Hatay, Sivas, Şanlıurfa ve Balıkesir illerinde eş zamanlı olarak başlayan sınav maratonu 07 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılan Final sınavı ile son buldu. 

Bolu Fen Lisesi 40 puan üzerinden 29,8 puan ile ipi göğüsleyen takım oldu. Bolu Fen Lisesi bu birinciliği ile Bolu’ya 10. yılında üçüncü birinciliği getirdi. 

09 Mayıs 2012 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da yapılan ödül törenine, rehber öğretmenleri, okul müdürleri ve aileleri ile birlikte katılan öğrenciler büyük sevinç yaşadılar. Okulun öğrenci, öğretmen ve okul müdürüne bin TL değerinde 1’er kese altın, okula 15 bin TL değerinde karma laboratuar ve öğrencilerin ailelerine bin TL değerinde hediye çeki verildi.

Onuncu OYAK Liselerarası Matematik yarışmasında birinci olan Bolu Fen Lisesi’ne plaketlerini veren Bolu Çimento Genel Müdürü Kemal DOĞANSEL, Bolu Fen Lisesi’nin bu yılki birinciliği ile 10 yılda üç birinciliğin Bolu iline gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.