VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'nun nüfüsu kaç oldu?

10 Nisan 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki nüfusun 126 binden 133 bine ulaştığını söyledi.  Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki nüfusun 126 binden 133 bine ulaştığını söyledi.  Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, kent merkezindeki nüfusun tam olarak belirlenebilmesi için çalışma yaptıklarını ifade etti. “126 bin olan Bolu nüfusu, 133 bine ulaştı” diyen Yılmaz, sayının tam olarak kesinleştirilemediğini bildirdi. 

Yılmaz, çalışmanın sürdürüldüğünü belirterek, şöyle konuştu: “Yaklaşık 15 bin öğrencimiz Bolu nüfusuna kayıtlı değil. Bunları da kaydettirebilirsek nüfusumuz gerçek kimliğine kavuşacak. Kent merkezine yakın olan köylerin mahalleye dönüştürülmesinin nüfus konusunda etkisi oldu. Bundan sonraki dönemde de nüfus artış ve azalış oranlarına bakacağız. Merkezi hükümetten belediyeler nüfus sayısına göre destek alıyor. İnsanlar Bolu'da yaşadıkları halde parasını alamıyorsak o bizim eksikliğimizdir, Bolu'da yaşayan herkesin parasını almamız lazım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.