VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu kadarına da pes artık...

10 Nisan 2012

Gerede’ye bağlı Aktaşkurtlar Köyü’nde 19 yaşındaki spastik engelli genç kız tecavüze uğradı. Hastanede yapılan tetkiklerde ...

Gerede’ye bağlı Aktaşkurtlar Köyü’nde 19 yaşındaki spastik engelli genç kız tecavüze uğradı. Hastanede yapılan tetkiklerde K.K. adlı genç kızın amcasının oğlu tarafından tecavüze uğradığı ve 7,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Gerede Aktaşkurtlar Mahallesi’nde spastik engelli olan ve konuşamayan 19 yaşındaki K.K. adlı genç kızı hastaneye götüren ailesi, kızlarının tecavüze uğradığını ve hamile kaldığını öğrendi. 1993 doğumlu olan genç kızın 7,5 aylık hamile olduğunun anlaşılması üzerine Jandarma ve Savcılık olaya el koyarak inceleme başlattılar.

İTİRAF ETTİ

19 yaşındaki engelli kızın, askerden 2 ay önce gelen amcasının oğlu tarafından tecavüze uğradığı belirlendi. Askerden hava değişimi için geldiği sırada spastik engelli genç kıza tecavüz ettiği anlaşılan İ.K., için arama başlatıldı. İ.K. İzmit’te yakalandıktan sonra Bolu’ya getirildi. Jandarma sorgusunda İ.K.’nin amcasının kızı olan spastik engelli K.K.’ye tecavüz ettiğini itiraf ettiği belirtildi. Bolu’da hastanede tedavi altına alınan K.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

www.boludetay.com

1 yorum yapılmış
  • VATANDAŞ
    9 Nisan 2012 • 11:00
    O TECAVÜZ EDEN YERİNİ JİLETLE KESİP 10 DAKİKADA BİR TUZ SERPSİNLER ALLAH İÇİN NOLUR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.