VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Su içmek isterken faciaya neden oldu...

10 Nisan 2012

 Bolu’da su istemek için arkaya dönen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek  mazotu biten ve emniyet şeridinde ...

 Bolu’da su istemek için arkaya dönen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek  mazotu biten ve emniyet şeridinde park halinde duran TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada minibüste bulunan iki kişi feci şekilde can verirken, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 01:30’da TEM Otoyolu’nun Dörtdivan mevkiinde meydana geldi. İstanbul Ankara istikametine giden Halis Geçit yönetimindeki 34 VV 9093 plakalı minibüs, mazotu biten ve emniyet şeridinde park halinde duran Adem Keleş yönetimindeki 34 AV 9733 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrasında minibüsün sağ tarafında oturan Rıdvan Ekinci ile Tahir Ekinci sıkışarak hayatını kaybetti. Sürücü Halis Geçit olayın şoku ile uzun süre kendine gelemedi. Halis Geçit yol kenarına oturarak polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

SÜRÜCÜ ŞOKA GİRDİ

Otoyolda bulunan benzin istasyonuna mazot almaya giden TIR sürücüsü Adem Keleş ise olay yerine geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadı. Kaza esnasında aracının başında olmayan Adem Keleş, hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre, minibüs sürücüsü Halis Geçit su almak için arkaya döndüğünü ve kazanın o anda olduğunu söylediğini ifade ettiler. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Bolu Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri minibüste sıkışan 2 kişiyi çıkarttılar. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

1 yorum yapılmış
  • u
    9 Nisan 2012 • 11:00
    Allah rahmet eylesin,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.