VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sakinliği ile bilinen Özkoparan daha fazla dayanamadı

9 Nisan 2012

Boluspor'un tecrübeli yöneticilerinden aynı zamanda sakinliği ile dikkat çeken hacı Mustafa Özkoparan Konyaspor maçından sonra ...

Boluspor'un tecrübeli yöneticilerinden aynı zamanda sakinliği ile dikkat çeken hacı Mustafa Özkoparan Konyaspor maçından sonra yaşana hakem katliamına sessiz kalamadı. Özkoparan sttan ayrılan maçın hakemine tepki gösterirken, adeta kendinden geçti.

Boluspor'da yıllardır yöneticilik yapan hem çalışkanlığı, hem de sakinliği ile bilinen Musfata Özkoparan maç sonunda hakemin verdiği kararları bir türlü kendine yediremedi. Boluspor'un hakkını savunmak için hakeme "Hakkımı helal etmiyorum" demek istiryorum diyerek, hakem Sabancı'ya ulaşmk isteyen Özkoparan'ı başkan  yardımcımız Abdullah Abat sakinleştirdi. 

Yıllardır yöneticilik yaptığını ve maç izlediğini belirten Özkoparan, ilk kez böyle bir hakeme şahit olduğunu Boluspor'un hakkının yenmesini hazmedemeğini söyledi.    

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    8 Nisan 2012 • 11:00
    TFF 1 nci ligte Türkiye'de sadece Konyaspor ve Kasımpaşaspor takımlarının varlığını kabul ediyor, diğerleri bu memleketin takımları değil. Bu oyunları Boluspor geçmiş senelerde de gördü, play off da Boluspor- Eskişehir maçını unutmadık. TFF kafasına koymuş Konyaspor'u süper lige çıkarmayı; kayırmalar ve küçük ayak oyunları benim memleketimde devamlı olur, şikeyi uzakta aramaya gerek yok. Keşke insanlarımızda bunları görebilse. Boluspor yönetimi; bu haksızlığı yarın unutur, ayrıca TFF den de Boluspor'un futbolcusuna, seyircisine, teknik direktörüne vb. ceza gelir, buna da seyirci kalır. Lig bitimine 5 hafta kala Boluspor'un önü kapatılmıştır, futbolcular ve teknik direktör de bu oyuna gelmiştir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.