VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu vekillerine Almanya havası yaradı

9 Nisan 2012

Almanya Bolulular Günü'ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili Tanju Özcan ile AK Parti Bolu ...

Almanya Bolulular Günü'ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili Tanju Özcan ile AK Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun, "Boluluyum Bolulu" adlı türküyle karşılıklı oynayarak,... partilerinin genel başkanlarına adeta mesaj yolladılar.

11 yıldan buyana senede bir defa düzenlenen Almanya Bolulular Günü için Hannover'e gelen Bolu milletvekilleri Tanju Özcan ve Ali Ercoşkun program boyunca aynı masada karşılıklı oturmakla kalmadı, Bolu yerel oyun havalarının ritmine kendilerini kaptırarak sahneye çıkıp karşılıklı oynadılar.

Hannover'in görkemli mekanlarından Nazar Düğün Salonu'ndaki Bolulular Gecesi İstiklal Marşı'nın topluca okunmasıyla başladı. Programın ilk bölümünde Türkiye'den gelen misafirler konuşma yaptı. Aralarda Bolu yöresine ait türküler söylendi.

"Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne, Halime ve Göktepe'nin Çamları" gibi Bolu yöresi türkülerinin Hannover'deki yerel sanatçılar tarafından okunması sırasında Almanya'da yaşayan Bolulu gençlerin de eşlik etmesi dikkat çekti.

Hannover ve çevresi yanında Frankfurt, Nürnberg ve Dortmund gibi çok uzak yerlerden de Bolulular Gecesi'ne katılım oldu. Programda bütün misafirlere yemek ikram edildi.  Haber foto: Seyfi ALP / HANNOVER

3 yorum yapılmış
  • murat akdas
    8 Nisan 2012 • 11:00
    toplantiyi kim düzenlemis bilinse daha güzel olurdu
  • yetis.sari
    9 Nisan 2012 • 11:00
    sen.veya.ben.ne.önemivar.sonucta.tum.bolularin.gecesi.
  • Remzi KIRICI
    9 Nisan 2012 • 11:00
    Sayın milletvekillerim; biraz da zamanınızı Boluspor'a ayırsanız memnun olacağız. Boluspor-Konyaspor maçında hakem Hüseyin Sabancı; Boluspor'u taraflı, kasıtlı ince ince doğradı. Bu hakem de bu hafta ödül olarak önemli bir maçın 4ncü hakemi olarak atandı. Boluspor seyircisi kan ağlıyor, siz Almanyada maşallah iyisiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.