VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

14 dev adam Antalya Kepez'i deplasmanda devirdi

9 Nisan 2012

Play-off'un ilk karaşılaşmasını deplasmanda Antalya'da Kepez Belediye ile oynayan Boluspor Basketbol Takımımız, zor da olsa ...

Play-off'un ilk karaşılaşmasını deplasmanda Antalya'da Kepez Belediye ile oynayan Boluspor Basketbol Takımımız, zor da olsa 78- 76 kazanmasını bildi.

    Boluspor Basketbol takımımız bu hafta Bolu'da oynayacağı ikinci maçında yine Antalya Kepez Belediye Basketbol takımıyla karşılaşacak. Takımımızın 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, bu maç seyircisiz oynananacak. Deplasmanda alınan bu galibiyet ile iyi bir avantaj elde eden Boluspor Basketbol Kepez engelini aştığı takdirde, finale doğru ilerleyen 12 takım arasında yer alacak.

     Antalya Kepez Belediye Basketbol takımıyla karşılaşmak üzere Cuma günü Antalya'ya giden Boluspor Basketbol takımımız, Kepez'in oldukça büyük seyirci desteğine rağmen, bu zorlu maçı galibiyetle kapamasını bildi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmayı 2 sayı farkla kazanan ekibimiz, büyük bir avantaj elde ederek Bolu'ya döndü.       Antalya Kepez Belediye Basketbol takımıyla bu hafta kendi sahasında oynayacak olan 12 dev adamımız, aldığı ceza nedeniyle karşılaşmaya seyircisiz çıkacak.

      Yamaner; "Rövanşıda kazanmak istiyoruz"     

     Boluspor Basketbol Şubesi Başkanı Fatih Yamaner maçtan sonra yaptığı açıklamada; "Antalya deplasmanında yöneticilerimiz Aytaç Eskicioğlu, Rahmi Tamer Özçelik ile beraber takımımızı yalnız bırakmadık.      Boluspor armasını en iyi şekilde temsil eden teknik kadro ve oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Taraftar baskısına rağmen maçı kazanmasını bildik. Perşembe günü ilimizdeki rövanş karşılaşmasında da kazanıp en iyi 12 takım arasına ismimizi yazdırmak istiyoruz" dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.