VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Diyarbakır'dan ses verdi

9 Nisan 2012

Doğu-Batı kardeşliği projesi kapsamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak için Diyarbakır ...

Doğu-Batı kardeşliği projesi kapsamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak için Diyarbakır Bağlar İlçesi Karacadağ beldesini ziyaret etti. 

Hava alanında karşılanan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Karacadağ Belde Belediye Başkanı Ahmet Karacadağ, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Sevinç birlik de kalabalık bir heyetle beldeye hareket etti.

Karacadağ Belde Belediyesi’ne yapılan ziyarette Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, partiler ve çok sayıda vatandaş Bolu heyetini sıcak bir karşılayarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Belediye’ye yapılan ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Daha önce Bitlis ile bir irtibatımız oldu. Bitlis Bolu arasında da bir köprü oluşturuyoruz. Burada en büyük sıkıntı ön yargılar. İnsanları bu önyargıdan kurtarabilmek. İnsanları hamur edebilmek. Bu arzu ettiğimiz bir dostluk. Biz sözde kardeşlikler istemeyiz. Bu projeyi tek yürek ile birlikte yürüteceğiz. Bolu’dan buraya bakıldığında çok iyi bakılmıyor, aynı şekilde sizler de Bolu aynı şekilde bakmıyorsunuz. İnşallah iyi hale getirecek bir çekirdek oluştururuz. Ben bu birliktelik de bizi birbirimize bağlayan en önemli etkenin inanç olduğuna inanıyorum. Misafirlik konusunda bakıldığında çocukluğumdaki misafirperverliğin hale buralarda yaygın olduğunu görüyorum. Biz bundan ne yazık ki yavaş yavaş arındık. Bizim dışımızdaki güçlerin bizi bozmadan geleceğe umutla bakacağımıza inanıyorum. Biz insanları ırkları, renkleri ile ayırmayan bir inancın insanlarıyız. Bizi bir arada tutan budur. Bütün sorunları Allah’ın izniyle beraber aşacağız.” dedi.

"Aramızda ayrı gayrı yok"

Karacadağ Belde Belediye Başkanı Ahmet Karacadağ’da, “Heyetiniz ile birlikte yaptığınız ziyaret bizleri çok sevindirdi. Kardeşliğimizin daim olması ve tescillenmesi için bu kadar emek harcıyorsunuz. Aramızda ayrı gayrı olmadığını inancımızın, vatanımızın bir olduğunu nerede olursa olsun nerede yaşıyorsak yaşayalım Doğu Anadolu yaşayan insanlarımızın üzüntülerine sıkıntılarına hizmet eksikliğine bir an önce ulaşmak amacıyla elimizi taşın altına koymak için 1300 km yolu severek gelmeniz bizlere şeref verdi. Bütün insanlarımızın kardeşliğinin bu şekilde olması tek arzumuzdur.” şeklinde konuştu.

"Hepimiz Türkiyeliyiz"

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz’da yaptığı konuşmasında; “ Daha önce biz Bolu’yu ziyaret ettik, kendileri bizleri ziyaret ettiler. Ben bu kardeşlik köprülerinin sağlam bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Bunlar içinde bir Diyarbakır’lı olarak üzerimize ne düşerse her zaman yapmaya hazırız. Bizim amacımız doğru bir köprü kurmak. Türkiye hepimizin, hepimiz Türkiyeliyiz diyerek sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Karacadağ Belediye Başkanı Ahmet Karacadağ tarafından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberinde Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Zengin, Fen İşleri Müdürü Seddar Topaç, AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinatörü Burcu Şimşek, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Güner Ateş’e çeşitli hediyeler takdim edildi. Belediye ziyaretinin ardından Karacadağ Beldesi’nde incelemeler yapıldı. 4 bin nüfuslu Karacadağ beldesi ile ilgili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Milletvekilleri tarafından bilgiler verildi.

Gezinin ardından Karacadağ Belde Belediye Başkanı Ahmet Karacadağ Bolu heyetini evinde ağırlayarak, ikramlarda bulundu. Yöre halkı Başkan Yılmaz ve heyeti ile yakında ilgilendi. Uzun süre Belde halkıya bir arada olan Başkan Yılmaz bol bol sohbet etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.