VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

(VİDEO HABER) Anıt Park'da silahlar konuştu..

6 Nisan 2012

Boluluların yakından tanıdığı ve birçok kez çatılara çıkarak intihar girişiminde bulunan Aydın A. isimli şahıs, ...

Boluluların yakından tanıdığı ve birçok kez çatılara çıkarak intihar girişiminde bulunan Aydın A. isimli şahıs, Anıt Park’ta bir kadına bıçak çekti. Bıçak çektiği kadın sevgilisini aradı. Sinirli sevgili silahını çekince olanlar oldu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Anıt Park'ta silahlar konuştu ile ozgurbolugazetesi

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19:30 sıralarında Borazanlar Mahallesi'nde bulunan Anıt Park'ta meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Aydın A., yolda karşılaştığı Dilek D. isimli kadına bıçak çekti. Bunun üzerine sevgilisi Ramazan G'yi arayan Dilek D., kendisine bir şahsın bıçakla saldırdığını söyledi. Elinde silahla Anıt Park'a gelen Ramazan G., havaya ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar polise haber verdi.

 

KADIN SALDIRDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, Aydın A'nın elindeki bıçağı aldı. Diğer ekipler de Ramazan G'yi etkisiz hale getirerek silaha el koydu. Dilek D., kendisine bıçak çeken şahsa saldırmak istedi. Araya giren polis memuru, kadını yakasından tutup yere yatırdı. Bıçaklı ve silahlı kavgaya karışan üç kişi gözaltına alındı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

1 yorum yapılmış
  • zabıt
    6 Nisan 2012 • 11:00
    geçenlerde aktaş kurtuluş sokakta yoldan geçen arabaları durdurup para isteyen,arabaları tekmeleyen sigara isteyen.gelip geçen bayanları taciz eden de yine o vatandaşın oradan geçen zabıta arabasından yardım istemesi sonucu 155 arayıp olaya müdahale eden zabıtadan usturuplu hırpalanan ve karakolluk olan da o, polisin görevini yapıp çevre huzurunu sağlayan zabıta da 19 dan 24 kadar ifade işgencesiyle aydınla aynı muameleye tutulan zabıtama geçmiş olsun.. boluyada bu serseri hayılı olsun..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.