VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Kimsenin yapamadıklarını yaptık”

6 Nisan 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sümer Mahallesi Muhtarlığı’na ait sosyal ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sümer Mahallesi Muhtarlığı’na ait sosyal tesiste gerçekleştirilen toplantıya, ilgi oldukça yoğundu. Yüze yakın mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Yılmaz, mahalleliye Bolu Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında da detaylı bilgiler vererek; “Alt yapı ile ilgili yürüttüğümüz çalışmaları hiçbir Belediye Başkanı yapmaz. Çünkü bu çalışmalar son derece riskli çalışmalardır ve hiç kimse bu çalışmaları yapmadığı içinde zaman içerisinde birikir kalır.” dedi.

Sümer Mahallesi Muhtarlığı’nın sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin, Belediye Meclis Üyesi Canan Akbay, daire müdürleri ve çok sayıda mahalleli katıldı. İlgilinin oldukça yoğun olduğu toplantıda, ilk olarak vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daha sonra Bolu Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

"NEYE MAL OLURSA OLSUN YAPACAĞIZ"

Özellikle alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz; “Alt yapı ile ilgili yürüttüğümüz çalışmaları hiçbir Belediye Başkanı yapmaz. Çünkü bu çalışmalar son derece riskli çalışmalardır ve hiç kimse bu çalışmaları yapmadığı içinde zaman içerisinde birikir kalır. Fakat bu çalışmaları elbet birisinin yapması lazım ve biz şu anda bu çalışmaları yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Neye mal olursa olsun yapmak zorundayız diye düşünüyor ve bu çalışmaları yapmanın halka hizmet olduğu bilincindeyiz. Biz istiyoruz ki Bolu artık her şeyiyle düzgün bir şehir haline gelsin.” şeklinde konuştu.

"KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTIK"

Alt yapının yanında yollar ile ilgili çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Yılmaz; “Bu arada yeni yol açma çalışmalarımız da devam ediyor. Son olarak, 50. Yıl İlköğretim Okulu’nun üzerinde bulunan ve eski morgdan gelen bir yol vardı ve o yol şimdiye kadar Borazanlar Mahallesi Camisi’nin önünde tıkanıyordu. Biz şimdi o yolu açtık ve Kalıcı Konutlardan gelen yolla bu bulvarı birleştirdik. Bu yolu Bolu kurulduğundan beri kimse açamamış fakat biz başardık ve Borazanlar Mahallesi’ni son derece rahatlatacak bir yolu açtık. Bunun yanında yine Bolu kurulduğu günden bu güne kadar açılamamış bir yolu açtık. İzzet Baysal Caddesi’ni Karacasu’ya direk bağladık. Böyle bir çalışmayı da Bolu’da şimdiye kadar kimse yapamamış ve biz bunu da başardık.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.