VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mülteci değil eroin tarlası...

6 Nisan 2012

Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, göçmen kaçak ihbarı üzerine ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, göçmen kaçak ihbarı üzerine yakaladıkları 7 yabancı uyruklu vatandaşlardan birinin üzerinde iki kilo eroin ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Iğdır’dan İstanbul’a seyreden bir yolcu otobüsünde 7 yabancı göçmenin olduğu ihbarını aldı. Takibe alınan otobüs Bolu il sınırına girer girmez durduruldu. Biri Afganistanlı ve altısı Pakistanlı olmak üzere 7 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Sahte belge düzenleyerek Türkiye’ye giriş yaptıkları öğrenilen şahıslardan Pakistanlı G.S, S.A, İ.Z.J, S.S, N.M ve T.M’nin yanı sıra Afganistanlı T.U gözaltına alındı. Kaçakçılık ekiplerinin kaçak göçmen diye ele geçirdiği şahıslardan Afganistanlı olduğu iddia edilen T.U’nun üzerinde yapılan aramalarda montunun bütün bölümlerine ve sırt çantasına gizlenmiş iki kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi.

Üzerindeki mont ve sırt çantasında iki kilogram eroin maddesi ele geçirilen Afganistanlı T.U ve beraberindeki 6 Pakistanlı adliyeye sevk edildi. T.U mahkemece tutuklanırken, diğer yabancı uyruklu vatandaşlar ise sınır dışı edilmek üzere yeniden emniyete götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.