VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Yılmaz ev ev dolaşarak hastaları ziyaret etti

6 Nisan 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları’nın organize ettiği hasta ziyaretleri kapsamında bu ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları’nın organize ettiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta beş aileyi ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen ve haftada bir gün gerçekleştirilen hasta ziyaretlerinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bu hafta eşi Güler Yılmaz ve AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Yalçınkaya eşlik etti. Önceden belirlenmiş beş ayrı adresi ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastaların her biriyle ayrı ayrı sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Herhangi bir ihtiyacı veya sıkıntısı olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda girişimlerde bulunan Yılmaz, ameliyat olması gereken bir hastanın ameliyatının yapılması ve gerekli her türlü yardımın sağlanması için talimat verdi.

Ev ziyaretlerinin ardından hastanede yatan vatandaşları da unutmayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da görerek hepsine tek tek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.