VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'a twitter bombası

5 Nisan 2012

TRT Spor Muhabiri Fatih Bekir Öztürk, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından bomba bir iddiayı gündeme ...

TRT Spor Muhabiri Fatih Bekir Öztürk, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Öztürk, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın takımın ilk 2’den çıkması durumunda futbolcularına ligde görülmemiş prim ve Antalya’da tatil sözü verdiğini yazdı. İddia Gerçek Futbol Programı’nda da söylendi. Özgür Bolu’ya konuşan Necip Çarıkçı iddiayla ilgili bakın ne dedi?

 

İddialar twitter’e düşer düşmez, TRT Spor'da yayında olan Gerçek Futbol Programı’nda dile getirildi. Programın sunucusu, Boluspor Başkanı Çarıkçı’nın takımın ilk 2’den çıkması durumunda 1. lig tarihinde görülmemiş prim vereceği söylendi.

 

ÇARIKÇI NE DEDİ?

Konuyla ilgili olarak Özgür Bolu’ya konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Takım Süper Lig’e çıkarsa 10 günlük tatil sözünü futbolculara sezon başında vermiştim. Ancak ligde görülmemiş bir prim haberi kesinlikle yalandır. Bunu yazan arkadaş bu haberi nereden aldı bilmiyorum ama futbolcuların mukavelelerinde yazan rakam dışında herhangi bir düşüncemiz şu aşamada yok. Bu haberler ve bilgiler nereden çıkıyor anlamıyorum” diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.