VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vatandaşlar uyarı dinlemiyor!..

5 Nisan 2012

Bolu'da şehir merkezinde bulunan Borazanlar Deresi, çevreden geçen vatandaşların duyarsız davranışları nedeniyle çöplüğe döndü. Yıllardır ...

Bolu'da şehir merkezinde bulunan Borazanlar Deresi, çevreden geçen vatandaşların duyarsız davranışları nedeniyle çöplüğe döndü.

Yıllardır belediye ekipleri tarafından temizlenen ve vatandaşların duyarsız davranışları nedeniyle kirletilen Borazanlar Deresi yine çöplüğe döndü. Borazanlar ve Sümer Mahalleri'nin içinden geçen dere gün geçtikçe çöplerle doluyor. Her yıl Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından temizlenen derenin kenarında biriken çöpler su akışını da zorlaştırıyor. Özellikle dere kenarında bulunan evlerde yaşayan bazı vatandaşların çöplerini belirlenen çöp noktaları yerine dereye atması çevre kirliliğine neden oluyor. Havaların ısınmasıyla birlikte dere kenarı yeşillenirken, atılan çöpler de çirkin görüntüler oluşturdu.

1 yorum yapılmış
  • Esra Yildiz
    4 Nisan 2012 • 11:00
    Bu davranisi tabiii tasvip etmiyorum ama belediye once kendi pisliklerini temizlesin demektende kendimi alamiyorum.Kazilmis yollarin,moloz yiginlarinin,arabesk gorunumun,tozdan puslu bir goruntunun oldugu bir sehire uyum saglamak,ayak uydurmakistemis insanlar...Ne yapsinlar!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.