VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Muharrem İnce Bolu'ya geliyor...

5 Nisan 2012

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce 21 Nisan’da yapılacak olan CHP İl Kongresi’ne katılacak. İnce, Bolu’da ...

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce 21 Nisan’da yapılacak olan CHP İl Kongresi’ne katılacak. İnce, Bolu’da esnaf ziyaretleri yaparak çeşitli incelemelerde bulunacak.

21 Nisan 2012 tarihince yapılacak olan CHP İl Başkanlığı Kongresi’ne geri sayım başlarken şu ana kadar sadece Hüseyin Ekrem Serin resmi olarak adaylığını açıkladı. Kongrede Serin’in dışında güçlü bir aday daha isteyen Bolu Milletvekili Tanju Özcan Cuma günü ilçe başkanları ile bir toplantı yapacak. Kongreye CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’de katılacak.

İlçe başkanlarının da fikrini soracak olan Tanju Özcan başkanlara Necdet Gören ile ilgili düşüncelerini soracak. Daha önce milletvekili adayı olan Mehtap Mısırlıoğlu’nu il başkanı adayı olması konusunda ikna etmeye çalışan fakat Mısırlıoğlu’ndan olumlu yanıt alamayan Özcan’ın Necdet Gören isimi üzerinde durduğu kulislerde konuşuluyor.

“TEK ÇIKARSAM OLUR”

Necdet Gören, “Ben şimdi çıkıp ben adayım demem olmaz. Benim aday olmam için tek liste ile çıkılması lazım. Sonuçta Hüseyin Ekrem Serin’de aday olmadan önce bana danıştı. Şayet partililerim ismim üzerinde mutabakat sağlarsa aday olurum” dedi.

MUHARREM İNCE GELİYOR

CHP 21 Nisan günkü kongrede gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. İnce’nin programını geniş tutan Bolu teşkilatı, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’yle esnaf ziyareti yapacak ve vatandaşları dolaşacak. Muharrem İnce’nin katılacağı kongreyle 2014 seçimlerinin startı da verilmiş olacak. Tanju Özcan “En çok çalışan isimlerle seçime girmek istiyoruz. Seçime üç ay kala ‘Ben adayım’ diye ortaya çıkabilecek isimleri ben tasvip etmiyorum. Çünkü hedefimiz büyük. 2014 seçimlerinde Bolu Belediyesini geri almak istiyoruz” dedi.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.