VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi okullara yardım yağdırıyor...

4 Nisan 2012

Bolu Belediyesi “Temiz insan, temiz toplum” projesi kapsamında başlatılan projeye destek vermek amacıyla il merkezinde ...

Bolu Belediyesi “Temiz insan, temiz toplum” projesi kapsamında başlatılan projeye destek vermek amacıyla il merkezinde bulunan 12 adet okulun temizlik ihtiyacını karşılarken, altı adet anaokuluna da sıcak su şofbeni taktırıyor.

Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarının katkı sağladığı kampanya kapsamında ihtiyaç bildiren okullara Bolu Belediyesi tarafından temizlik malzemesi yardımında bulunuldu. İhtiyaç bildiren okullardaki malzemelerin dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Key, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Ünalan da iştirak ederek projeye destek verdiler.

Kampanya hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, “Temiz insan, temiz toplum” projemiz 23 Mart 2012 tarihinde başlamış olup bu kapsamda 27 okulumuz proje standartlarına ulaşmıştır. Bu hafta sonuna kadar bu sayı Bolu Belediyesi’nin de katkılarıyla 38’e ulaşacaktır. Projemize desteklerini esirgemeyen Valimiz İbrahim Özçimen’e, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a ve diğer proje ortaklarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.