VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Müdür yasak alanı genişletti

4 Nisan 2012

Bolu’da İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan tarafından memurların sigara içmek için görev yerlerini terk ...

Bolu’da İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan tarafından memurların sigara içmek için görev yerlerini terk etmeleri üzerine başlatılan sigara yasağı genişletildi. Okullar ve müdürlük binasının bulunduğu alana sigara yasağı levhaları asıldı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, geçtiğimiz ay Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli memurların sigara içmek için görev yerlerini terk etmelerini gerekçe göstererek, İl Müdürlüğü binası ve çevresinde sigara içilmesini yasaklamıştı. Bunun üzerine memurlar bina dışında dahi sigara içemez oldu. Yasak geçtiğimiz günlerde iyice genişledi. Lise, ilkokul, kreş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bulunduğu sokağa sigara yasağı tabelaları asıldı. “Eğitim alanıdır. Bu bölgede sigara içmek yasaktır” yazılı tabelalar elektrik direklerine asıldı. Artık eğitim alanlarının bulunduğu bölgede sigara tüketimi tamamen yasaklanmış oldu

3 yorum yapılmış
  • yasak
    3 Nisan 2012 • 11:00
    İnsanlar kendilerini padişah zannederse böyle olur. Bu hızla vali ve milli eğitim müdürü Bolu sınırları içinde sigarayı yasaklar. Meclis in yetkisini ellerine almışlar. Yürütme değil, yasama yı ellerine almışlar. Kolay gelsin.
  • Öğrenci
    3 Nisan 2012 • 11:00
    Sayın valim, Merkez Endüstri Meslek Lisesinin arka bahçesi, okul ön tarafı sabahtan akşama kadar sigara içen öğrenciler ile dolu, oralara da sigara içilmez levhası asalım. Atatürk orman parkını unutmayalım. Yok ya, evlerin balkonunda da yasaklayalım. Oralara levha koyma zorunlulu olsun.
  • muhtar
    5 Nisan 2012 • 11:00
    öğrenci arkadaş doğru söylemiş orman parkındada sigara içmek yasaklanmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.