VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İl başkanlarının söz düellosunda 2. raund

3 Nisan 2012

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, kendisine yönelik açıklamalarında, “Başarılı milletvekilimize sataşacağına, iş üretmeyen belediye ...

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, kendisine yönelik açıklamalarında, “Başarılı milletvekilimize sataşacağına, iş üretmeyen belediye başkanına bak!” ifadelerini kullanan CHP İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu'na, “Aklından şüphe ediyorum” diyerek yanıt verdi.

Sayın, aralarındaki söz düellosunda Ak Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üzerinden kendisini eleştiren Karakaşoğlu'na, 1989-2004 yılları arasında Bolu Belediyesi'ni yöneten sosyal demokrat başkanlarını örnek göstererek yanıt verdi ve bu siyasileri çalışma süresince Bolu'ya yararlı bir çalışma gerçekleştirmemekle suçladı.

Sayın, kendisinin Tanju Özcan hakkında sarf ettiği “Bir şey bilmiyorsan sus da seni adam sansınlar" sözleri karşısında Karakaşoğlu'nun “Başarılı milletvekilimize sataşacağına, iş üretmeyen belediye başkanına bak!” ifadelerini kullanmasına yine sert açıklama ile yanıt verdi. Sayın, aralarındaki tartışmayı Ak Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üzerinden sürdüren ve “İş üretmeyen belediye başkanına bak” çıkışında bulunan Karakaşoğlu hakkında, “Lise eğitimimi Bolu'da tamamladım. O günden bugüne aradan geçen 40 yılda yapılanlarla son 8 yıllık Ak Partili Bolu Belediyesi döneminde yapılanlar neredeyse eşittir. Tüm bunlara rağmen 'Belediye Başkanı iş üretmiyor' deniyorsa, bunu söyleyen adamın aklından şüphe etmek lazım” dedi.

“BELEDİYE SADECE BOZUK YOLLARDAN DOLAYI ELEŞTİRİLİYOR” Sayın, Bolu Belediyesi'ne yönelik yapılan eleştirilere kulak verildiğinde tek eleştirilerin bozuk yollar üzerinde yoğunlaştığını belirterek, eleştirilere, “Sadece 'Yollar bozuk' şeklinde Belediye'ye yönelik eleştiriler yapılıyor. Peki, ikinci bir sorun söylesin bana Bolu'da birisi. Bolu'da yolların bozuk olması gerekli. Çünkü alt yapıda çok büyük ve önemli çalışmalar yapılıyor. Yolun altında çalışma yapmak için muhakkak ki üstüde bozulacaktır” şeklinde yanıt verdi. SAYIN, SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE BAŞKANLARINI ÖRNEK GÖSTEREREK KARAKAŞOĞLU'NA KARŞILIK VERDİ Karakaşoğlu'nun kendisine yönelik eleştirilerine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üzerinden yapmasına açıklamalarının devamında da tepki gösteren Ömer Sayın, 1989-2004 yılları arasında Bolu Belediyesi'ni yöneten sosyal demokrat başkanları eleştirerek, Karakaşoğlu'na çattı. Sayın, açıklamalarında, “1989'an 2004'e dek Bolu'da CHP ve onun türevi siyasi partilerin hakim oldukları bir anlayış Bolu Belediyesi'ni yönetti. Bizi eleştiren zihniyet, bana o dönemki 15 yıllık süre de Bolu'da yapılan birkaç şey saysın. Kaldı ki, o dönemler Belediye imkan ve kaynaklarının en çok olduğu zamanlar. Eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan'ın kendi döneminde çok iyi hatırlıyorum, deprem nedeniyle İller Bankası geliri dışında aldığı kaynak miktarı dönemin parasıyla 5 Trilyon 25 Milyar Liradır. Hele hele bunun dışında deprem yardımı adı altında Bolu Belediyesi'ne gelen paraların ne kadar olduğunu ise hiç bilmiyorum. Tüm bunlara rağmen üretilen hizmetleri bana saysın Karakaşoğlu. Çıkıp Ak Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a çamur atacağına, bu sorumu yanıtlasın. Eğer dişe dokunur bir şeyler söylerse, şapka çıkartır, kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu.

ALLAH AŞKINA BİRİ AÇIKLASIN; TANJU ÖZCAN BOLU İÇİN NE YAPTI?” Açıklamalarında, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a yönelik eleştirilere de yer veren Sayın, “Karakaşoğlu, Tanju Özcan'dan 'Başarılı Milletvekilimiz' sözleriyle bahsediyor. Allah aşkına söylesin, ne yapmışta başarılı olmuş Tanju Özcan. Milletvekili seçildiği günden bu yana ne yaptı? İyi şeyler yaptı da biz mi bilmiyoruz. Tanju Özcan'ın Meclis'te yerli yersiz yaptığı çıkışlarla Bolu'ya ne kadar zarar verdiğinin farkında mıdır Karakaşoğlu acaba?” ifadelerine yer verdi. “CHP 2014'TE BOLU'DA DUVARA TOSLAYACAK” Sayın, CHP'nin 2014'te hedef olarak belirlediği, 'Bolu Belediyesi'ni CHP'ye kazandırmak' fikrine ise, “2014 Yerel Seçimleri'nde CHP Bolu'da duvara öyle bir toslayacak ki, kolay kolay kendilerine gelemeyecekler” şeklinde değerlendirmede bulundu.  Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.