VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu haber aileler için. Başvurular 13 Nisan'da bitiyor

2 Nisan 2012

Bolu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Çocuk Resimleri Yarışmaları” için başvurular 13 Nisan’da sona ...

Bolu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Çocuk Resimleri Yarışmaları” için başvurular 13 Nisan’da sona eriyor.

Bolu’nun doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir kent olduğunu vurgulamak amacıyla düzenlenen ve belediye tarafından her yıl geleneksel hale getirilen “23 Nisan Çocuk Resimleri Yarışmaları” yeniden başlıyor. Çocukların bakış açılarının ön plana çıkacağı yarışmanın şartları belirlendi. Pastel, sulu boya veya guaj boya tekniklerinin kullanılacağı yarışmada resimler 35x50 santimetre ebadında kağıda yapılacak. 10 ila 14 yaş arası grubu öğrencilerin katılacağı resim yarışmasında dereceye girenler de ödüllendirilecek. İlk üç sırada yer alacak öğrencilere tablet bilgisayar, bisiklet ve dijital fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler en geç 13 Nisan 2012 tarihine kadar eserlerini Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ne teslim edecekler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.