VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Sen daha dünkü çocuksun"

2 Nisan 2012

İl Genel Meclis toplantısında CHP’li il genel meclisi üyeleri arasında ilginç bir diyalog yaşandı.    Toplantıda Özel ...

İl Genel Meclis toplantısında CHP’li il genel meclisi üyeleri arasında ilginç bir diyalog yaşandı.   

Toplantıda Özel İdare’nin çeşitli hizmetinde kullanılmak üzere alımı planlanan binek araçlarla ilgili görüş bildiren CHP İl Genel Meclisi Üyesi Sabahattin Öztürk “İdareye binek araç alımı yerine kepçe gibi diğer ihtiyaçlarda kullanılacak araçların alımı gerçekleşse daha mantıklı olmaz mı?” dedi. Bu konuşmanın ardından İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu “Binek araçlarla yapılacak hizmet ayrı, sizin söylediğiniz hizmetlerde kullanılacak araçlar ayrı. Bu konuda Sabri Abi iyi bilir kendisi bu işin en üst makamında çalıştı. Öyle değil mi Sabri Abi” diyerek sözü CHP İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Fırat’a bıraktı.

Fırat “Evet haklısınız” diye açıklama yapınca bu defa Sabahattin Öztürk “Benim söylediğimi Sabri Abi’nin açıklaması ile çürütüyorsunuz. Biz de kamu alanında çalışırken yarı belimize kadar karın içine girdik” dedi. Öztürk’ün çıkışına Fırat “Bizde bu alanda hizmet verdik. Sen daha dünkü çocuksun” dedi.

Kaynak: Memleketimbolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.