VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Partililerin kepçe tartışması...

2 Nisan 2012

İl Genel Meclisi toplantısında İl Özel İdare bünyesinde kullanılmak üzere araç alımı ihalesi görüşüldü. Gündem ...

İl Genel Meclisi toplantısında İl Özel İdare bünyesinde kullanılmak üzere araç alımı ihalesi görüşüldü. Gündem maddesinde iki AK Partili il genel meclisi üyesi arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Yapılan toplantıda 9 adet damperli kamyonun alımı ile ilgili gündem maddesi görüşüldü. Kamyonların ardından Özel İdare’nin hizmetinde kullanılmak üzere binek araç temini için konu gündeme geldi. AK Parti Kıbrısçık İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Bıdaklar “Bizim kepçemiz ekonomik ömrünü tamamladığı için satıldı. Şimdi bizim yükleyicimiz yok. İdare bize kepçe verecek mi?” sorusunu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu “Verilir elbette” diyerek yanıtladı.

“BİZE NEDEN ESKİ?”

 Seben AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fehmi Çınar konuyla ilgili aldığı sözde “Biz idareyle görüştük. İdarenin bir aracını bize vermeyi düşündüklerini bizde olan aracıda Kıbrısçık’a vermeyi düşündüklerini söylediler” dedi. Bu cevap üzerine Bıdaklar “Neden bize 30 yıllık makineyi vermeyi düşünüyorlar” diyerek tepki gösterdi. İki il genel meclisi arasında çıkan küçük tartışmayı İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu araya girerek yatıştırdı.

Kaynak: Memleketimbolu Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    2 Nisan 2012 • 11:00
    tabii kızar adam haklı iyisini al kötü ver ayrımcılık yokmu..sebenli olanlar siyasi güçlü ya...ondandır.
  • Kıbrıscıklı
    2 Nisan 2012 • 11:00
    AK Parti Kıbrısçık İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Bıdaklar'a İlçemizin hakkını aradığı için teşekkür ediyorum. Seben AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fehmi Çınar'a de Kıbrıscıklı olarak tessüflerimi bildiriyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.