VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tanju Özcan'dan şaka gibi açıklama....

2 Nisan 2012

Tanju Özcan, önümüzdeki 2014 yerel seçimlerine değinerek yaptığı konuşmada, Gerede Belediye Başkanlığı’na talip olduklarını açıkladı. CHP ...

Tanju Özcan, önümüzdeki 2014 yerel seçimlerine değinerek yaptığı konuşmada, Gerede Belediye Başkanlığı’na talip olduklarını açıkladı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Gerede artık uyandı, Gerede'de başka şeyler yapmanın zamanı geldi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tanju Özcan, önümüzdeki yerel seçimlere değinerek, Gerede Belediyesi'ne talip olduklarını belirtti. Özcan, “Gerede'den arkadaşlarımız, hemşerilerimiz zaman zaman (Gerede olarak artık biz uyandık. Kandırıldığımızı net bir şekilde gördük. Bundan sonra Gerede'de başka şeyler yapmanın zamanı geldi) diyorlar. Geredeli hemşerilerimiz arasında Belediyede, Gerede'de iddialı olma zamanımız geldi. O yüzden çıkartın kuvvetli, güçlü sevilen belediye başkan adayı, Geredeliler olarak bizde onun arkasındayız diyelim diyenler, hayli çoğunlukta. Evet, bizde bunları dikkate alarak, etap etap gidiyoruz. İnşallah bu sefer Gerede'de yerel seçimlerde bu güne kadar çok uzun yıllar hiç iddialı olmadık. Ama inşallah bu dönem iddialı olacağız kanaatindeyim," diye konuştu.

“YOLLARINIZ HALA YAPILMADI”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu il genel meclis üyeliğini de istediklerini dile getirerek, “Partimizden bir arkadaşı İGM üyeliğine gönderin ki Gerede'nin hak ve hukuku Bolu'da savunulsun. Bugüne kadar AKP'ye yüzde 84 oranında oy verdiniz ama Gerede'de sokaklara bakıyorum, köy yollarına bakıyorum; sanki burası AK Parti’ye oy vermemişte, cezalandırılmış bir memleket. Ya ne istiyor bu iktidar partisi anlamıyorum. Yüzde 84 oy vermişsiniz, hala yolunuz yapılmıyor, hala kamu yatırımlarından Gerede hak ettiği yatırımları alamıyor. Yoksa yüzde 100 vermediniz diye mi bu ceza? Sizin suçunuz acaba bu kadar oy vermek mi? Sizin el üstünde tutulmanız lazım ama ilçe bazında baktığınızda en az hizmet alan ilçenin burası olduğunu görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • deniz
    3 Nisan 2012 • 11:00
    merhum kemal sunal ın ''ZÜBÜK'' filmini kaç defa izledinde ezberledin aynısısın sen.yermi geredeli bu dümenleri zübük bey uğraşma boşuna.geredeli oy satmaz doğru olanı tercih eder.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.