VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkanı fotoğraflamak için birbirleriyle yarıştılar

30 Mart 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilkokul öğrencilerine belediyenin projelerini anlatırken, öğrenciler cep telefonlarıyla fotoğraf çekme ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilkokul öğrencilerine belediyenin projelerini anlatırken, öğrenciler cep telefonlarıyla fotoğraf çekme yarışına girdi. Başkan Yılmaz, sorduğu sorulara öğrencilerden yetişkin insanlar gibi yanıt alınca şaşırdı.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la buluştu. Atatürk Orman Parkı'nda gerçekleşen buluşmada Başkan Yılmaz, öğrencilere belediyenin çalışmalarını anlattı. Yaklaşık 80 öğrencinin yer aldığı toplantıda tatlı ve dondurma ikramı yapıldı. Bir yandan tatlı yiyen öğrenciler bir yandan da Alaaddin Yılmaz'ı dinledi. Bazı öğrenciler belediye başkanını cep telefonlarıyla görüntüleyebilmek için birbiriyle yarıştı. Konu çevre kirliliğine gelince Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz şaşırdı. Öğrencilere, çevrenin neden kirletildiğini ve buna kimin sebep olduğunu soran Yılmaz, öğrencilerden yetişkin insan gibi yanıtlar alınca şaşkınlığını gizleyemedi. Projelerin anlatılmasından sonra Atatürk Parkı'nda uzun süre sohbet edildi.

Öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, çocukların tek tek fotoğraf çekmek istemesi üzerine bir hayli yoruldu. Ancak öğrencileri kırmayan Yılmaz, herkesle fotoğraf çektirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.