VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Genç İşadamlar Derneği çalışmalarına hız verdi

29 Mart 2012

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) Bolu için kalıcı fikirler üretebilmek adına Bolu Ticaret ve Sanayi ...

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) Bolu için kalıcı fikirler üretebilmek adına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (BTSO) yeni binasından yer talep etti. BTSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun konuya sıcak baktığı öğrenildi.

Bolu’da faaliyet gösteren genç işadamlarının bir araya gelerek kurduğu BOGİAD, Fatih Yazıcı’nın başkanlığa seçilmesinin ardından hareket kazandı. Üyelerinin modern ortamda faaliyetlerini sürdürebilmeleri için kolları sıvayan BOGİAD yönetimi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının yeni binasından yer talep etti. Başkan Fatih Yazıcı, dilekçe ile BTSO yönetimine başvurarak yeni binadan dernek için yer istedi. BTSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun konuyu yönetim kuruluna sunacağı öğrenilirken, BOGİAD üyeleri ise çıkacak sonucu merakla takip ediyor.

Dernek faaliyetlerinin her geçen gün artarak devam edeceğini söyleyen Fatih Yazıcı, “Üyelerimizin daha modern ortamda Bolu için fikir üretebilmeleri açısından BTSO’nun yeni binasından yer talep ettik. Genç girişimcilere destek olmayı seven Emin Semercioğlu konuya sıcak bakarak konuyu yönetim kuruluna sunacağını belirtti. Amacımız Bolu için el birliği ile yeni fikirler üretmek. Yapacağımız ortak akıl sayesinde Bolu’nun hem ekonomik hem de sosyal yönden gelişimine katkı sağlayabilmek adına her türlü faaliyetin içerisinde yer almak istiyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.