VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hasan Kanca o iddialar için ne dedi?

29 Mart 2012

AK Parti eski Bolu İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kanca, “Ali Ercoşkun’un benim ismimi Ömer ...

AK Parti eski Bolu İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kanca, “Ali Ercoşkun’un benim ismimi Ömer Sayın’ın listesinden sildirmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ali beyle sürekli görüşürüm. Ben zaten işlerimin yoğunluğu nedeniyle her iki adaya da görev almayacağımı söylemiştim” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un geçtiğimiz hafta yapılan il kongresinde tekrar başkan seçilen Ömer Sayın’ın listesinden bazı isimleri sildirdiği ve bu isimler arasında Hasan Kanca’nın da olduğu iddiaları yerel basında geniş yankı uyandırdı. AK Parti’nin eski İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kanca, bu iddialara yanıt verdi. Ali Ercoşkun’un çok sevdiği bir dostu olduğunu söyleyen Kanca, “Ali beyle kongre öncesinde ve sonrasında da sürekli görüştüm. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İl başkanı Ömer beyle kongre öncesinde konuşarak işlerimin yoğunluğu nedeniyle listede yer almayacağımı söyledim. Aynı şeyi diğer aday İsmail Gezgin’e de ifade ettim. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.

 AK Parti’nin büyük bir camia olduğunu ve zaman zaman bazı kişilerin kırgınlıklar yaşayabileceğini sözlerine ekleyen Hasan Kanca, bu kırgınlıkların kenetlenerek ortadan kaldırılabileceğini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.