VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor

29 Mart 2012

Boluspor pazar günü saat 19:00'da Buca Yeni Stadında karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Kırmızı beyazlılarda ...

Boluspor pazar günü saat 19:00'da Buca Yeni Stadında karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bahri Kaya çalışma öncesi oyuncularına tahta üzerinde yaklaşık 10 dakika taktik çalışması verdi. 

 

Boluspor, Bank Asya 1. Lig’in 28. haftasında karşılaşacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam ederken, teknik direktör Bahri Kaya, çalışma öncesi oyuncuları ile saha içinde tahta çalışması yaparak, maç içinde neler yapmalarını tek tek anlattı. Bucaspor karşılaşmasının hesaplarını 3 puan üzerine kuran deneyimli hoca, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için tüm olanakları kullanıyor. Antrenmanın hemen başında tahtayı önüne alan Bahri Hoca yaklaşık 10 dakika kadar tahta üzerinde çalıştı.

Antrenman öncesi futbolcuları toplayarak kısa bir görüşme yapan tecrübeli hoca, “Bugüne kadar hep sizden benim dediklerimi yapmanızı istedim, bundan sonra istemiyorum, bunları yapmanızı bekliyorum” dedi.  Beşiktaş ve Tavşanlı pirimleri dağıtıldı Öte yandan Boluspor’da Beşiktaş ve Tavşanlı Linyitspor maçlarının primleri futbolculara dağıtıldı. Bucaspor maçı öncesinde futbolculara moral olan primler sonrasında Karaçayır’da moraller tavan yaptı.

Boluspor camiası Pazar günü Bucaspor’la deplasmanda oynanacak olan kritik maça kilitlenirken, yönetim Beşiktaş ve Tavşanlı Linyitspor maçı primlerini futbolculara dağıttı. Kişi başı 10 bin 500 TL olan iki maçın primleri yönetimin gayretleri sonrasında zorlu karşılaşma öncesinde verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.