VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bacadan başlayan depodaki eşyaları yaktı

29 Mart 2012

Vaktinde temizlenmeyen bacalar tehlikeli yangınlara neden olmaya devam ediyor. Bu sabah saatlerinde meydana gelen yangın ...

Vaktinde temizlenmeyen bacalar tehlikeli yangınlara neden olmaya devam ediyor. Bu sabah saatlerinde meydana gelen yangın olayında da, yine baca yangınıyla başlayan yangın bu kez ucuz atlatılmadı. Bacadan başlayan yangında kıvılcımlar depoya sıçradı.  

Bu sabah saat 08.00 sıralarında Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki Aslan Yazıcı’ya ait iki katlı binada meydana gelen yangında, kahvehane olarak kullanılan üst kattaki bacadan çıkan kıvılcımlar, depo olarak kullanılan alt kata sıçradı. Bacanın alt kata uzanan kısmı tuğla ile örülmeyip boş bırakıldığı için, depo olarak kullanılan bölüme sıçrayan kıvılcımlar, depoda bulunan tekstil ürünleri ve mobilyaları tutuşturdu. Depoda bulunan tekstil ürünleri mobilya ve beyaz eşyalar zarar görürken, olaya zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışması sonucu yangını daha fazla büyümeden kontrol altına aldılar.  (Bolunun Sesi)          

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.