VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Müdürün fendi dolandırıcıları yendi

29 Mart 2012

Geçtiğimiz hafta ilimize gelen ve kendilerini özel bir tv kanalında program yapan kişiler olarak tanıtan ...

Geçtiğimiz hafta ilimize gelen ve kendilerini özel bir tv kanalında program yapan kişiler olarak tanıtan 3 kişi Bolu Belediyesi Basın yayın Müdürü Güner Ateş’in uyanıklığı olmasa iş adamlarımızı dolandıracaklardı.

Olay şöyle gelişti. Geçen hafta ilimize gelen bir bayan ve 2 erkek kendilerini özel bir tv kanalında program yapımcısı olarak tanıttılar. Kişiler belediyeye de gelerek belediyenin faaliyetlerini yayınlayacaklarını bunun yanında iş adamlarının firmalarının da reklamlarını ücret karşılığında yapacaklarını söylediler.

Bu üç kişilik ekip ellerinde amatör bir kamera ile iş adamlarını dolaşmaya başlayınca Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş durumdan şüphelendi. Şahısların adını verdiği tv kanalının yetkilileri ile görüşen Ateş, tv yetkililerinin Bolu’ya gelen şahısları tanımadıklarını ve kanalları ile kesinlikle ilgileri olmadığını söylemesinin ardından konuyu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’a iletti.

Bunun üzerine konu polise intikal etti. Polis bu şahısları kaldıkları otelden apar topar alarak emniyete götürdü. Böylelikle ilimizde ki iş adamları dolandırılmaktan son anda kurtarıldı. (Bolu Gazetesi)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.