VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Amaçlarına ulaşamayacaklar"

27 Mart 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi hakkında yapılan olumsuz haberlerle huzurun kaçırılmaya çalışıldığını ifade ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi hakkında yapılan olumsuz haberlerle huzurun kaçırılmaya çalışıldığını ifade ederek, bu tip olumsuz haberleri yapan yayın organlarının amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade etti.

Son dönemde bazı yerel gazete ve internet sitelerinde Bolu Belediyesi ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında yapılan haberlerin hiç birinin gerçeği yansıtmadığını ve bu tip haberlerin belediye içerisinde var olan huzuru kaçırmaya yönelik olduğunu belirten Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR”

"Son günlerde ilimizde yayın yapan bazı yayın organları Bolu Belediyesi’ne yönelik yaptığı haberlerle huzursuzluk yaratmaya çalışmaktadır. Türkiye’de hep ilklere imza atan ve çalışmalarını işçisinden memuruna, belediye başkan yardımcısına kadar güçlü bir ekiple sağlam adımlarla ilerleyen bu yapıyı yıpratmaya yönelik saldırılara devam etseler de bir amaca ulaşamayacaktır. Bolu Belediyesi dün ve bugün bu işleri şu an görevi başında olan kadroyla başarmış bir kurumdur.

“PROVOKE AMAÇLI HABERLER”

Kendisine hizmeti görev bilen işçimiz, memurumuz, müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımız Bolu’yu geleceğe taşımak için mesai gözetmeksizin çalışmaktadır. Buna rağmen kamuoyunu yanlış bilgilendirerek Bolu Belediyesi’nde huzursuzluk yaratmaya çalışmak ve bunu kamuoyuna bu şekilde yansıtmak provokatörlüğün en güzel örneğidir. Bolu’yu yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz tüm kadromuzla birlikte görevimizin başındayız. Provoke amaçlı yapılan haberlerin ne Bolu’ya hiçbir şey kazandırmayacağını ifade ediyorum. Belediyemiz de olmayanı var gibi gösteren bu tür haberleri şiddetle kınıyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.