VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“Söylediklerini ispatlayamazsa müfteridir”

27 Mart 2012

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, partisini ve teşkilat başkanlarını hedef alan CHP Bolu Milletvekili ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, partisini ve teşkilat başkanlarını hedef alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın sarf ettiği, “Hep ceplerini doldururlar” sözlerine çok sert yanıt verdi. Sayın, Özcan'ın açıklamalarının tamamen iftira niteliği taşıdığını belirterek, “Söylediklerini ispatlayamazsa müfteridir!” dedi ve sert ifadelerle Özcan'a göndermelerde bulundu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın geçtiğimiz Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde yapılan CHP Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi'nde yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor. Özcan, kongrede yaptığı konuşmada, CHP ve MHP'de kongrelerde göreve talip olanların işin külfetine talip olduklarını savunarak, “Bu partilerde kongreler AKP'deki gibi değildir. Çünkü AKP'de rant var, para var. Orada il başkanı olursunuz, bir yerlerden size bir şeyler aktarırlar. İlçe başkanı olursunuz, doğrudan ya da dolaylı olarak ihalelere girersiniz. Hep cebinizi doldurursunuz” diyerek Ak Partili siyasilere çatmıştı.Özcan, konuşmasında ayrıca, 2002'den bu yana seçilen Ak Parti Bolu Milletvekillerinin tamamını sert ifadelerle eleştirmiş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında, “Bolu'yu yönetmesinden utanıyorum” demişti.

SAYIN, ÖZCAN'I 'İZANSIZLIKLA' SUÇLADI

Özcan'ın bu sözlerine AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'dan yanıt gecikmedi. Özcan'ın açıklamalarının tamamen iftira niteliği taşıdığını açıklayan Sayın, sözlerini ispatlaması çağrısında bulunduğu Özcan'a, “Söylediklerini ispatlayamazsa müfteridir” göndermesinde bulundu. Sayın, açıklamalarının devamında, Özcan'ı izansızlıkla da suçlayarak, bugün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve Özcan'ın iddiaları hakkında geniş çaplı açıklamalarda bulunacağını dile getirdi.

 

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.